返回列表 回復 發帖

[原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由克斯頓2007/06/25 07:39pm 發表的內容:
你似乎中了外星人魔咒,
或已經被外星人洗腦= ="
你個簽名圖好噁心,吾該吾好再用來搞事

[原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新居.附證據相片】

下面引用由ralf20052007/06/26 05:42pm 發表的內容:
搞事...﹖﹗乜我搞到你咩﹖
如果唔係既就請檢點下你D說話,
我用咩簽名圖係隨我自己決定既,
你都有自由去用哩D權利架,係咪先﹗

管理員按:無意義回覆。

下面引用由ralf20052007/06/26 05:42pm 發表的內容:
閣下用的那幅相頭夠晒超低能 , 跟你襯到絕 !
克斯頓搞事 ? !
搞咩事 ?
幾時搞 ?
但我覺得搞事的賤人絕對唔係克斯頓 , 應該係閣下 .....
咦 ? ! 唔 ∼原來係  2007/05/30 註冊的新會員。

下面引用由克斯頓2007/06/26 05:04pm 發表的內容:
飛魔先生可能俾外星人困得耐,
久而久之形成一種反叛性格,
黎到地球難得無王管緊係要放肆下啦~
點止墨西哥飛魔要放肆 , 你樓下都
好似有個賤人想放肆。

下面引用由chung12192007/06/26 06:29pm 發表的內容:
閣下用的那幅相頭夠晒超低能 , 跟你襯到絕 !
克斯頓搞事 ? !
搞咩事 ?
幾時搞 ?
...
下面引用由chung12192007/06/26 06:35pm 發表的內容:
點止墨西哥飛魔要放肆 , 你樓下都
好似有個賤人想放肆。
算啦 "協會總指揮",哩度間唔中都會有D
屁股止唔到痕既人搞下D無聊野= ="
我都已經見慣晒,進入化境喇...
可能佢就係墨西哥飛魔既化身,
想引我出黎吸我D血呢...
不過佢應該估唔到被吊高既.....會係佢~

下面引用由克斯頓2007/06/26 06:51pm 發表的內容:
算啦 "協會總指揮",哩度間唔中都會有D
屁股止唔到痕既人搞下D無聊野= ="
我都已經見慣晒,進入化境喇...
可能佢就係墨西哥飛魔既化身,
...
需要我索尋那搞事會員去開什麼網頁、論壇嗎?
我已知道了!嘿嘿∼
我哩段留言任何人都唔准刪除!因為有人搞事!

下面引用由chung12192007/06/27 01:39pm 發表的內容:
需要我索尋那搞事會員去開什麼網頁、論壇嗎?
我已知道了!嘿嘿∼
我哩段留言任何人都唔准刪除!因為有人搞事!
之前那可惡的盜文者你都追究到,
哩D小事點難到你吖,但係暫時未有咁既必要~

下...乜惡魔有分咁多種ga咩???
吊起其實會唔會係飲食習慣黎ga...
好似有D人出街食飯會抺到張檯一D水漬都無咁樣...
咁會覺得有手尾D~~~
ps 其實我都覺得樓上張簽名張好恐怖, 第一次睇嚇到我即刻關網, 但係樓上講D野又好吸引我睇...
所以我成日睇post都會等佢一load完就按一下停止...
停左之後見到張簽名相隻女鬼就唔會驚...會想打巴佢...

管理員按:無意義回覆。