返回列表 回復 發帖

覺吾覺得佢好熟口面.....@@

下面引用由browneyes2005/03/03 07:03pm 發表的內容: @@"~咁要唸唸你拒絕過邊個...................... 依>3<~好嘔心~~可能拎緊相嘴嘴~(想太多...=.=")
也許這樣吧.. 其實你在那個論壇待了多久呢? 也想知道下你在那個論壇的ID是什麼呢? 只想知道而己.還有你是女的還是男的?

下面引用由野蠻女2005/03/03 07:16pm 發表的內容:
也許這樣吧..
其實你在那個論壇待了多久呢?
也想知道下你在那個論壇的ID是什麼呢?
只想知道而己.還有你是女的還是男的?
不關她的事!
她是女!
是一位不順我氣的舊總管理員做的!
他暗戀我很久,但我拒絕他!
因為我不愛同性戀!(不要誤會是Simon)

下面引用由野蠻女2005/03/03 07:16pm 發表的內容:
也許這樣吧..
其實你在那個論壇待了多久呢?
也想知道下你在那個論壇的ID是什麼呢?
只想知道而己.還有你是女的還是男的?
我係個個論壇......?係呢排先成日去~=.="

下面引用由藤原拓海2005/03/03 06:50pm 發表的內容:
上次fish和一班人說我肥左嘛!
好嘛..人家知錯了 (捏耳朵ing*) 也不必一直提嘛..
其實拓海哥身型標準,靚仔一個 !
可以了嗎..  (嘟嘴ing*)

下面引用由fish13leo272005/03/03 07:32pm 發表的內容:
好嘛..人家知錯了 (捏耳朵ing*) 也不必一直提嘛..
其實拓海哥身型標準,靚仔一個 !
可以了嗎..  (嘟嘴ing*)
傻女!才不關妳的事!
是那些無聊人的惡作劇吧!
不要嘟嘴啊!

想不到拓海你的"肉照" 那般受歡迎呢
你怎麼不問我你靚不靚仔呀 ?? 哈哈哈 !!!! (大笑三聲)
那邊也有不少美女呢
乘勝過去追擊一下啦~~
哈哈 ~~~ ( 再笑兩聲 ) !

下面引用由TinaWater在 2005/03/03 05:21pm發表的內容:
D人成日話佢似日本人, 而家咪好囉, 終於都有人話佢似個香港人咯──溫兆倫!!

嘩,睇完呢段o野,即刻笑o左出o黎!TinaWater,你好"得"?~
講番轉頭,其實阿總監xxxx呢張相係角度問題影?佢望落去好唔自然唧,之前同之後o既幾張?ok?~

下面引用由wingwing5142005/03/03 08:40pm 發表的內容:
你怎麼不問我你靚不靚仔呀 ?? 哈哈哈 !!!! (大笑三聲)
那邊也有不少美女呢
乘勝過去追擊一下啦~~
...
係喎, 識?拓海咁耐, 佢都冇問過小妹佢靚唔靚仔!
唔通佢淨係鍾意問男仔?  (o^O^o)

下面引用由wingwing5142005/03/03 08:40pm 發表的內容:
那邊也有不少美女呢
乘勝過去追擊一下啦~~
...
唉...那邊人家說我樣衰啊!
下面引用由vling28842005/03/03 08:49pm 發表的內容:
嘩,睇完呢段o野,即刻笑o左出o黎!TinaWater,你好"得"?~
講番轉頭,其實阿總監xxxx呢張相係角度問題影?佢望落去好唔自然唧,之前同之後o既幾張?ok?~
...
不用那麼xxxx,我沒所謂,要說便說吧!
下面引用由TinaWater2005/03/03 09:16pm 發表的內容:
係喎, 識?拓海咁耐, 佢都冇問過小妹佢靚唔靚仔!
唔通佢淨係鍾意問男仔?  (o^O^o) ...
我不是同性戀啊!
我都說過,這位舊總管理員是暗戀我嘛!所以現在因愛成恨,什麼也自己幻想出來!
這個還說自己是基督徒,他現犯了十戒!
所以我還是原諒他的弱智行為吧!
好!大家繼續去笑吧!哈哈...

下面引用由野蠻女2005/03/03 05:37pm 發表的內容:
那就要問一下某總監認識的朋友當中有沒有人住在香港仔了.
而且還是男的呢
啊~~~~~我想講呢
小輝係住係香港仔架
我亦都係一個男仔................................
但絕對唔關我事啊~~~~~~~!!!!!!!!!!嘩哈哈,因為我同某總監都唔熟>W<