返回列表 回復 發帖

[閒話一則]在線會員

(啪啪啪...)
以前不是很多人的嗎...好像是由鏡子加入前就已經沒有什麼
人,鏡子免煩了~下次到朋友家就試試看,但這樣我也要佩服
那些訪客那麼能耐~直接登入回覆就免煩嚕...想不透~

[閒話一則]在線會員

下面引用由闇靈鏡2007/06/08 09:05pm 發表的內容:
(啪啪啪...)
以前不是很多人的嗎...好像是由鏡子加入前就已經沒有什麼
人,鏡子免煩了~下次到朋友家就試試看,但這樣我也要佩服
那些訪客那麼能耐~直接登入回覆就免煩嚕...想不透~
的確....你真的揀錯了時間註冊= =
我也是較遲的一批吧?所以看不到cyber的全盛時期了...嗚嗚
嗯.....那些人真的很有耐性,短的回覆也得彈一次吧= =
還有大家是在家中用電腦嗎?會不會像我一樣登入了(永久儲存)然後才加我的最愛?
然後一按便可以直接買文來看或者作出回覆(其實不登入還比登入麻煩多了)

[閒話一則]在線會員

下面引用由柴人2007/06/08 11:15pm 發表的內容:
我也是較遲的一批吧?所以看不到cyber的全盛時期了...嗚嗚
還有大家是在家中用電腦嗎?會不會像...
我也是跟你一樣喔~這樣免了很多麻煩,
在我的最愛選了網頁就可以即刻看

[閒話一則]在線會員

下面引用由柴人2007/06/08 11:15pm 發表的內容:
還有大家是在家中用電腦嗎?會不會像...
下面引用由克斯頓2007/06/10 01:51pm 發表的內容:
我也是跟你一樣喔~這樣免了很多麻煩,
在我的最愛選了網頁就可以即刻看
我就擺唔到入 '' 我的最愛 '' ?。
我就最麻很煩 , 我屋企未有電腦 , 我一
直都在網吧上網 , 每分鐘都係 $ , 亞風
同亞 Joe 都知 ....

[閒話一則]在線會員

下面引用由chung12192007/06/26 03:49am 發表的內容:
我就擺唔到入 '' 我的最愛 '' ?。
我就最麻很煩 , 我屋企未有電腦 , 我一
直都在網吧上網 , 每分鐘都係 $ , 亞風
同亞 Joe 都知 ....
咁你俾俾埋埋網吧D錢都夠買幾部腦啦,
點解唔直接係屋企裝部電腦呢﹖
唔通你D錢多到無地方洗﹖係既話我幫下你啦~

[閒話一則]在線會員

下面引用由克斯頓2007/06/26 05:50pm 發表的內容:
咁你俾俾埋埋網吧D錢都夠買幾部腦啦,
點解唔直接係屋企裝部電腦呢﹖
唔通你D錢多到無地方洗﹖係既話我幫下你啦~
足夠我買3、4部電腦 !
今年應該會買部返屋企。
我係網吧都一樣有玩 game , 都唔算好浪
費 , 少少咁啦。哈哈~~
我早兩年在網吧唔使俾錢 , 因為我曾經
同果間野在工作上合作過一段時間。
近來下午在工聯會上網 , 果度係免費。

[閒話一則]在線會員

下面引用由chung12192007/06/28 01:03am 發表的內容:
足夠我買3、4部電腦 !
今年應該會買部返屋企。
我係網吧都一樣有玩 game , 都唔算好浪
費 , 少少咁啦。哈哈~~
...
快d 買番部腦啦~! 阿chung 兄, 日日咁係網吧上網根本唔係辦法,
真係好似阿克斯頓咁講d 錢夠你買幾部腦lu~
始終係屋企有部腦上網方便好多, 至少唔洗吓吓走出街上網,
另外, 尤其是你成日出咁多原創文章, 得閒就應該做backup,
否則呢度個server 一down, 隨時咩都無晒, 果時就喊都無謂。

近排玩咩game丫~? 分享吓~

[閒話一則]在線會員

下面引用由joe1986632007/06/28 02:12am 發表的內容:
快d 買番部腦啦~! 阿chung 兄, 日日咁係網吧上網根本唔係辦法,
始終係屋企有部腦上網方便好多, 至少唔洗??走出街上網,
另外, 尤其是你成日出咁多原創?..
多謝盟友關心 ∼^^
我預備報讀一些防俾人搵笨的電腦課 , 之後
就即刻買電腦 .....
我近排都不斷將文章做多個備份 , 暫時大約
已有 70 篇已有後備 , 我希望盡快搞掂 , 否則
會浪費晒一番心血 ....

[閒話一則]在線會員

下面引用由joe1986632007/06/28 02:12am 發表的內容:
始終係屋企有部腦上網方便好多, 至少唔洗吓吓走出街上網,
另外, 尤其是你成日出咁多原創?..
joe兄,俾你講晒我想講既野添...= ="
下面引用由chung12192007/06/28 07:19am 發表的內容:
多謝盟友關心 ∼^^
我預備報讀一些防俾人搵笨的電腦課 , 之後
就即刻買電腦 .....
我近排都不斷將文章做多個備份 , 暫時大約
...
原來工聯會有得免費上網,你唔講真係唔知,
防俾人搵笨的電腦課﹖乜有D咁既野咩﹖

[閒話一則]在線會員

有的有的~~
導師為克斯頓 - v -
要上嗎,保證你不會被人佔便宜~~
有的也只有克斯頓佔了~~歡迎來鏡子那兒報名~~