返回列表 回復 發帖

[引文轉貼]**~昨天收到,,,總 之 讀 到 你 就 勁!大家試試吧!

下面引用由soso1282005/07/05 05:15am 發表的內容: janethugo ........sorry在更新中n(*m*)n....你話可以激發網友ge創意<<<咁就要大家多回覆啦!
哈哈.. 見妳呢個傻妹盛意拳拳.. 我就拍心口支持妳啦.. 若果比賽成事既.. 就算點"攪盡"腦汁 我都一定會去報名參予.. 希望各位大人能回應一下啦^^.. thx!!

[引文轉貼]**~昨天收到,,,總 之 讀 到 你 就 勁!大家試試吧!

下面引用由vling28842005/07/05 05:27am 發表的內容:
哈哈..
見妳呢個傻妹盛意拳拳..
阿ling我拍心口支持妳啦..
若果比賽成事既..
...
vling2884 ........多謝你支持!+O+~我最熱心這次啦!(在慚愧中)*v*~  

下面引用由soso1282005/07/05 05:27am 發表的內容:
TinaWater .......不如你就開過投票吧!
大家想玩, 就梗係要做番d野架啦!  ^0^
拿~  你地諗到舉行 "急口令創意比賽" 既11個好處, 我就連投票都唔開, 直程開post比賽!
(點解要11個咁零丁??  因為係我既lucky number!  ^0^)

下面引用由TinaWater2005/07/05 05:33am 發表的內容:
大家想玩, 就梗係要做番d野架啦!  ^0^
拿~  你地諗到舉行 "急口令創意比賽" 既11個好處, 我就連投票都唔開, 直程開post比賽!
(點解要11個咁零丁??  因為係我既lucky number!  ^0^)
哈..
衰婆..o甘蠱惑呀^^..
我諗先..
1.有冥幣加
2.有經驗值加
3.有智力值加
仲有冇其他??
.....................

下面引用由vling28842005/07/05 06:01am 發表的內容:
哈..
衰婆..o甘蠱惑呀^^..
我諗先..
1.有冥幣加...
唔......好!
頭3個先說了會員可得到的好處, 要看看剩餘8個有甚麼好了~  ^0^

哈哈..
都話阿水人靚..
心地更加靚啦^^..
至於剩餘8個好處..
要soso128佢地提供啦..

下面引用由vling28842005/07/05 06:01am 發表的內容:
1.有冥幣加
2.有經驗值加
3.有智力值加
接力接力...

4.可以激發網友ge創意
5.可以增強對急口令有興趣ge網友對cyberx ge歸屬感..
6.增強網友之間ge互相交流
7.提供一個練習口齒ge地方,令到口齒不清ge網友有更多有新意的急口令去練習講說話            (我自己先對號入座)
8.增強創作人與練習人的自信心...
快d搵人接力呀..

9.令多些會員把上cyber-x成為一個習慣
10.令cyber-x的瀏覽/登入次數再創新高
11.會引發起一些潛水會員的發言慾望
以上的好處可以吧........

好!  好!  好!
非常之好!!!!
既然大家咁有誠意, 個比賽推出左你地要參加架!  ~.^

參加我就唔會喇..
我無呢個天份..
但我會做啦啦隊~
加油~~努力~~