返回列表 回復 發帖

[請求協助]我真的撞了嗎???

下面引用由baby-fat2004/11/06 06:32pm 發表的內容:
我真的不能準確地回答你是否真的遇到那些東東
不然....你就再來一次半夜沖涼,
要是真的出現"案件重現"的情況的話,
那你真的要相信你遇到那些東東了
還是跟你說一句:不要再多想了!(不然.......你會愈想愈害怕的)
幸好,我還沒有遇到那些東東的經歷.=.=

下面引用由1羊子2004/11/06 06:17pm 發表的內容: {{拍我門既係咩鬼..(but唔好再出現(唔好俾我見個樣)....真係嚇鬼死我..)>.<}}<== 哈哈~咁好矛盾喎,又唔比得妳見....或者等佢下次再拍門0個陣,妳問0下佢做"物鬼"啦~可能會答妳0架!^^"
嘩...... 下次?? 仲有下次?? 仲要係聽聲...冇樣睇個隻.. 我天馬行空既想像力會將出把聲既人(係鬼) 諗到極之恐怖.. 到個時...我唔驚到暈.. 仲可以出聲問佢個隻.... 我一定頒個獎俾自己...^^(英勇徽章)呵呵~ 如果佢話係吊死鬼...搵人填命.. 我咪死得????>.<如恐怖呀..(又開始幻想喇)

下面引用由derrickman2004/11/06 06:30pm 發表的內容:
hahahaa........其實有時同D鬼鬥惡都有效ga!!!
(不過要做定心理準備佢會繼續同你鬥....)
可能我性格既關係啦......有時我都會怕 , 不過驚驚下就會好嬲>>>勁嬲!!!!
跟住就會有一種...既感覺......
...
哈~
我自問冇你咁既膽量~
雖然...我做人係有個
"人不犯己,己不犯人,人若犯我,我雙倍奉還"
既原則....
但.....若係鬼既話..
就要認真諗諗先喇.....哈哈哈....^o^

下面引用由derrickman2004/11/06 06:30pm 發表的內容:
hahahaa........其實有時同D鬼鬥惡都有效ga!!!
(不過要做定心理準備佢會繼續同你鬥....)
可能我性格既關係啦......有時我都會怕 , 不過驚驚下就會好嬲>>>勁嬲!!!!
跟住就會有一種...既感覺......
...
嘩..仲打斷條骨添~
代價咁鬼大既~(唔止手痛添)
咁你隻 手宜家......
咪"條條fen"囉??
太激進喇..手法..
打到自己斷手骨....(痛死)
俾我係你既話....又咁膽大既話..
就用d野黎扔佢...
扔死佢..哈哈..死咪...呵(鬼死左之後變咩嫁?)
咁你宜家隻手仲痛唔痛呀??

下面引用由baby-fat2004/11/06 06:32pm 發表的內容:
我真的不能準確地回答你是否真的遇到那些東東
不然....你就再來一次半夜沖涼,
要是真的出現"案件重現"的情況的話,
那你真的要相信你遇到那些東東了
又來一次半夜洗澡?@o@
哈....引鬼出洞?(不了....別讓我再見他..已是天賜福了)
哈哈.....
我也不多想了..
因真的怕多想後..
他又得閒得際..又來"探訪"我
我可無暇應付呢^v^
我也希望你一直也別撞到那些xx
知道就好了~~是不是^^

還想問一句..
那些鬼..
在人面前現身..
是他們能控制的嗎?
就像我們撞到他們時
也是控制不了的?

下!?!?隻手我一早好返晒喇bor.........一條半條骨....算得咩A_A"
而家隻左手仲可以出拳~~~只係唔可以用最手指尾果個拳骨位打......
隻右手我已經練到個拳骨位起晒[枕]~~~~爆過N次光lu......

下面引用由derrickman2004/11/06 08:21pm 發表的內容: 下!?!?隻手我一早好返晒喇bor.........一條半條骨....算得咩A_A" 而家隻左手仲可以出拳~~~只係唔可以用最手指尾果個拳骨位打...... 隻右手我已經練到個拳骨位起晒~~~~爆過N次光lu..
咁咪即係你成日出拳?? 咪即係成日撞到個d野????? 唔用手指尾打<<<<得咩?? 姿勢咪好怪囉?出拳時...隻食指咪好痛? 嘩...我發現你好勁...唔驚痛嫁..(superman@o@)

hahaha.......其實同我對神既睇法有關.........我信有好多唔同既神存在 , 不過就唔想係咪都要靠佢地幫手.....
係我既角度 , 神都係由人開始......只係佢地可以比我地普通人做到更多野~~~
我只係想靠自己既[實力]去生活落去 , 不斷去 [強化] 自己啦^___^"

下面引用由derrickman2004/11/06 09:52pm 發表的內容: hahaha.......其實同我對神既睇法有關.........我信有好多唔同既神存在 , 不過就唔想係咪都要靠佢地幫手..... 係我既角度 , 神都係由人開始......只係佢地可以比我地普通人做到更多野~~~ 我只係想靠自己既去生?..
so..你就成日出拳喇??^^ 但....用拳可以打得死靈體嫁咩?? 嗯!!好堅強呀你....(打不死的蟑螂^^)<<<<說笑的 我會一直支持你既~~奸爸爹喇... but用拳...實在太浪費喇...痛既係自己呢~ 下次試下用野扔佢...or 大聲罵佢..咩@#$%^&**都講晒出黎 哈哈..睇下佢會唔會同你斗呢d??(呵呵...會既話...記住講俾我聽喇^^)