返回列表 回復 發帖

[原創]【2006年,蜥蝪人(卓柏卡布拉)襲擊人類.附吼叫、吮血聲錄音】

下面引用由sgrlto2006/07/06 01:03pm 發表的內容:
你聽不到嗎?
你開大聲一點,不要那麼大聲,容易很恐怖的∼
有點令人剌耳
第二段就似飲奶茶的吸吮聲- -”不是嗎
...
你好矛盾喎 ? ! 一時叫 lastraven 開大聲一點 !
一時又叫他不要開那麼大聲 ! 你 ....? !
下面引用由lastraven2006/07/06 08:14pm 發表的內容:
抱歉兩位,我部機係開唔到個段聲帶,
但第二段就冇問題喎.奇怪.....
另外chung兄,會用一手拿血肉,
引"牠"撲向我,我相信血肉能分散"牠"的注意力,
...
我認為最後安然無恙的是你 ......舊血肉 , 而
並不是你 , 因為蜥蝪人亦是卓柏卡布拉之一
份子 , 只吸血不吃肉 , 雖然舊肉有血 , 但怎也
不夠你身體裡的血液來得多啊 ! 你絕對是牠
眼中的至愛 !
lastraven ﹕「蜥蝪人....果邊有舊血肉啊 ! 去吧 !....嘿 ∼」
蜥蝪人 ﹕「No ∼ 都係你正 D ...D ....嘰嘰咕嘰嘰 ∼」
lastraven ﹕「你行錯方向喇 , 係果邊呀 ! .... No ....」
蜥蝪人 ﹕「....Yes ∼ 嘰嘰咕 ∼」
lastraven ﹕「.... No .... 都話 No ...咯 ! 不要過來啊 !」
蜥蝪人 ﹕「....Yes ..... 趁熱.....嗄 ∼ 」
lastraven ﹕「.... No ...o....o......嗚喔 ∼ 痛啊 ! .....」
接著傳來一陣吸吮血聲音 .....【End】

[原創]【2006年,蜥蝪人(卓柏卡布拉)襲擊人類.附吼叫、吮血聲錄音】

下面引用由rttkamet2006/07/06 05:36pm 發表的內容:
總覺得他描繪的及形容的好像是電影小魔怪中那些由水生出來的惡魔怪, 也是小人形, 蜥蝪身, 頭也有毛髮的, 而且有智慧及行動敏捷的, 聽完聲音的片段, 更覺似, 不相信可以找一找小魔怪的電影來看
被你一言驚醒了我 ! 哈 ∼ 描述特徵中
有 8 成似小魔怪衍生出的怪物啊 !
莫非那網主是從電映中錄下的 .... ? ?

下面引用由chung12192006/07/07 09:04am 發表的內容:
我認為最後安然無恙的是你 ......舊血肉 , 而
並不是你 , 因為蜥蝪人亦是卓柏卡布拉之一
份子 , 只吸血不吃肉 , 雖然舊肉有血 , 但怎也
不夠你身體裡的血液來得多啊 ! 你絕對是牠
...
我想叫佢唔好開到最大聲...
我用詞不當啊!sor∼我用詞比較差

下面引用由lastraven2006/07/06 08:17pm 發表的內容:
.........其實我係因為這件事被MIB軟禁中,你點知咖?
你有冇方法救我出去?
無...因為我地係MIB既人∼
嘿嘿嘿嘿,我其實監視左你好耐架啦!

下面引用由sgrlto2006/07/07 03:07pm 發表的內容:
無...因為我地係MIB既人∼
嘿嘿嘿嘿,我其實監視左你好耐架啦!
因為『我地』係MIB既人 ?
你指是我嗎 ?
我不是鼻涕虫啊 !

哇...咁佢咪好好彩....無殺到佢=.=
不過都幾係野WO...-0-傷勢咁大

下面引用由阿鴻2006/07/09 03:10am 發表的內容:
哇...咁佢咪好好彩....無殺到佢=.=
不過都幾係野WO...-0-傷勢咁大
要殺了他並不容易啊 ! 始終傷者有槍
在手 .....
因為牠懂得『吋勁』, 破壞力當然有番
咁上下啦 ! 呵呵 ∼

下面引用由chung12192006/07/09 03:23am 發表的內容:
要殺了他並不容易啊 ! 始終傷者有槍
在手 .....
因為牠懂得『吋勁』, 破壞力當然有番
咁上下啦 ! 呵呵 ∼
錯la~~~如果卓柏卡布拉跳到佢後面
然後「0秒思考」用爪爪佢隻頸/亂爪的話
我怕佢應該9死1生呢......

下面引用由sgrlto2006/07/09 10:39am 發表的內容:
鼻涕虫,who??
咩黎架....
係黑超中的其中一個角色
但係佢係就職什麼職位...忘記了....

下面引用由sgrlto2006/07/09 10:39am 發表的內容:
鼻涕虫,who??
咩黎架....
你不記得我說過 MIB 中有些人員像是患
了感冒 , 流口水鼻涕嗎 ?
有些人員像是企唔穩 , 所以有人估有部份
MIB 人員是外星人 , 因不適應地球的重力
而導致行起路來不太穩定。
流口水鼻涕的原因可能是不適應地球的大
氣及空氣 ......