返回列表 回復 發帖

[原創]【頭條新聞.肆無忌憚、亂闖民居的吸血飛蜥人】

下面引用由sgrlto2007/06/18 09:32am 發表的內容:
當地村民會唔會當左我係怪物咁睇架
有人狼呀..救命呀..有人狼呀~
之後連我都殺埋..咁真係「弊家尼」
當地村民知道你係人狼唔會殺左你,
而係會活捉你同飛蜥人決一死戰,
如果贏左既話可能重有一線生機~
下面引用由★邪惡貓★2007/06/18 12:31pm 發表的內容:
你射佢佢識避ga ma= =
要計埋佢ge 敏捷同反應時間
就係預計到佢會避,所以要亂槍掃射囉...

下面引用由chung12192007/06/18 02:20am 發表的內容:
這些貧窮墨西哥的居民怎會有錢買錄影
器材??!
所以無乜可能拍攝到這吸血妖怪 , 把用
作買攝錄器材的費用花在裝設陷阱還來
...
這只是個提供雙管齊下的建議,我也認為錄影是下下策。
這些令人匪夷所思的動物,以及不合常理的獵食習性,要讓科學家主動研究這些動物,實屬不易,若能讓動物學家的目光移到這些動物,事情才有一線曙光。

下面引用由克斯頓2007/06/18 07:38pm 發表的內容:
喂...顧問大大,到而家我仲係誘餌我都唔知喎...
哩個咁重大既任務我擔當唔起,都係留番俾合適既會員罷...
pvp 同 邪惡貓 都幾有潛質做哩個角色,我絕對唔會失望~
而我作為一個勇猛非常、死而後已既"敢死隊...
知喇!知喇!勇猛?嘛?!仲非常
果隻添!
我相信 PVP 是一個做大事的人 , 平
時佢都好尊重我 , 所以 ......嘰嘰 ∼

下面引用由克斯頓2007/06/18 07:50pm 發表的內容:
佢地有無咁多錢去買咁多子彈黎亂槍掃射..

下面引用由克斯頓2007/06/18 07:50pm 發表的內容:
你仲講就亂槍掃射?
我覺得你都幾適合為隊捐軀 ......
下面引用由★邪惡貓★2007/06/19 08:49pm 發表的內容:
佢地有無咁多錢去買咁多子彈黎亂槍掃射..
所以你並未有資格好似克斯頓一樣去擔當『炮灰』一職.....

下面引用由jiann-chin2007/06/18 11:41pm 發表的內容:
這只是個提供雙管齊下的建議,我也認為錄影是下下策。
這些令人匪夷所思的動物,以及不合常理的獵食習性,要讓科學家主動研究這些動物,實屬不易,若能讓動物學家的目光移到這些動物,事情才有一線曙光。
已經開始有不少生物學家留意卓柏吸血
獸 , 因為越來越多人肯公開自己的目擊
事件 .....
我正在考慮更新本文或另 Post 一篇有關
眾多目擊者的口供。

下面引用由chung12192007/06/20 04:00am 發表的內容:
已經開始有不少生物學家留意卓柏吸血
獸 , 因為越來越多人肯公開自己的目擊
事件 .....
我正在考慮更新本文或另 Post 一篇有關
...
不過愈多人公開就應該愈多資料人係假..
因為好多人都想藉住尼個機會出名

下面引用由★邪惡貓★2007/06/20 12:12pm 發表的內容:
不過愈多人公開就應該愈多資料人係假..
因為好多人都想藉住尼個機會出名
咁又未必 ! 如果想出名果 D 人應該會好
似 D 假人魚、野人手腳頭骨咁整 D 假
既卓柏獸人屍體出來。
比口供既人 , 過兩日都唔認得啦 ! 稍為
聰明一 D 都唔會揀哩個途徑啦。

下面引用由chung12192007/06/19 03:10pm 發表的內容:
知喇!知喇!勇猛?嘛?!仲非常
果隻添!
我相信 PVP 是一個做大事的人 , 平
時佢都好尊重我 , 所以 ......嘰嘰 ∼
所以誘餌一職非佢莫屬囉,
哩個決定絕對唔會有人反對~
下面引用由chung12192007/06/20 03:56am 發表的內容:
你仲講就亂槍掃射?
我覺得你都幾適合為隊捐軀 ......
為隊捐軀既應該係 sgrlto,
因為佢要以人狼既身份同飛蜥人決一死戰~

下面引用由克斯頓2007/06/23 07:31pm 發表的內容:
為隊捐軀既應該係 sgrlto,
因為佢要以人狼既身份同飛蜥人決一死戰~
佢係副主席 , 身兼追擊者一職 , 何況一個飛
蜥人未需要到佢捐軀咁大單 ! 似乎閣下仍然
有意擔當『烈士』一職咁喎?!嘿嘿 ......