返回列表 回復 發帖

[引文轉貼]**~昨天收到,,,總 之 讀 到 你 就 勁!大家試試吧!

下面引用由janethugo2005/07/06 10:56pm 發表的內容:
參加我就唔會喇..
我無呢個天份..
但我會做啦啦隊~
加油~~努力~~
參加玩下都無妨啦, 志在參與丫麻!  ^.^

[引文轉貼]**~昨天收到,,,總 之 讀 到 你 就 勁!大家試試吧!

下面引用由vling28842005/07/05 06:01am 發表的內容:
哈..
衰婆..o甘蠱惑呀^^..
我諗先..
1.有冥幣加
...
vling2884 ...你講個3樣我都講左啦!咁等我用下好耐無用既...........>>>腦至得呀!**~死啦!死啦!  

下面引用由TinaWater2005/07/05 05:33am 發表的內容: 大家想玩, 就梗係要做番d野架啦! ^0^ 拿~ 你地諗到舉行 "急口令創意比賽" 既11個好處, 我就連投票都唔開, 直程開post比賽! (點解要11個咁零丁?? 因為係我既lucky number! ^0^)
TinaWater........還有8個?@@~........那我就???>/////<想想啦!

下面引用由janethugo2005/07/06 01:22am 發表的內容: 接力接力... 4.可以激發網友ge創意 5.可以增強對急口令有興趣ge網友對cyberx ge歸屬感.. 6.增強網友之間ge互相交流 ...
無言的感謝>*<~.............!

下面引用由傻佬丁2005/07/06 07:02pm 發表的內容:
9.令多些會員把上cyber-x成為一個習慣
10.令cyber-x的瀏覽/登入次數再創新高
11.會引發起一些潛水會員的發言慾望
以上的好處可以吧........
janethugo/and傻佬丁......... 多謝你2位大人!冇2位接力.......那恐怕未能成事!(感激中)想不到咁多會員支持.....是我意料之外!那就大家用(腦)力吧!  

下面引用由TinaWater2005/07/06 08:02pm 發表的內容:
好!  好!  好!
非常之好!!!!
既然大家咁有誠意, 個比賽推出左你地要參?
TinaWater ........thx)))))))))))))))))我地努力以赴吧!

下面引用由soso1282005/07/08 02:07am 發表的內容: janethugo/and傻佬丁......... 多謝你2位大人!冇2位接力.......那恐怕未能成事!(感激中)想不到咁多會員支持.....是我意料之外!那就大家用(腦)力吧!
咁你記住記住記住, 一定一定一定要參加呀!!!! 唔係我會唔開心架~ ~>o<~

下面引用由janethugo2005/07/06 10:56pm 發表的內容:
參加我就唔會喇..
我無呢個天份..
但我會做啦啦隊~
加油~~努力~~
janethugo........你一定要參加!你都可以幫我地想到5個好處......無理由唔加 入呀!只是玩玩沒問題喎!多?人好玩?呀!OK)))  

下面引用由TinaWater2005/07/08 02:10am 發表的內容: 咁你記住記住記住, 一定一定一定要參加呀!!!! 唔係我會唔開心架~ ~>o<~
TinaWater.....自問冇腦夾冇智商^*^~但又冇理由點著火走左去>///>~只好.............>>>(請昌)啦!哈哈哈!