返回列表 回復 發帖

電台禁歌:DJ唔敢播

下面引用由cherrybb2005/10/20 04:29pm 發表的內容:
哈,,,唔該曬soso128,我都唔知之前有人post過.......
靈氣迫人我係睇過,不過唔記得左,
我only記得我睇完都幾驚,,,,,,
唔錯0既鬼片
...
cherrybb...我用了個多小時找到此歌!如大家想聽便按下↓↓↓↓↓↓↓↓歌名便OK!

麥潔文-夜夜痴纏
資料來源>>>http://home4u.hongkong.com/money/stocks/availablenowok/kselect.html
(註)如有不對!請版主代刪掉吧!多謝!

下面引用由soso1282005/10/21 03:44am 發表的內容:
cherrybb...我用了個多小時找到此歌!如大家想聽便按下↓↓↓
麥潔文-夜夜痴纏
資料來源>>>http://home4u.hongkong.com/money/stocks/availablenowok/kselect.html
(註)如有不對!請版主代刪掉吧!多謝!
條link的file死了!
麥潔文-夜夜痴纏,我記得"瘋Show快活人"以前有靈異節目時,還特別拿出來播,
聽聽有沒有那女人的聲,最後發覺沒有什麼問題......
不過這歌確實恐怖......好在現在唔記得.........呵呵!

下面引用由getghost2005/10/21 09:14am 發表的內容:
條link的file死了!
麥潔文-夜夜痴纏,我記得"瘋Show快活人"以前有靈異節目時,還特別拿出來播,
聽聽有沒有那女人的聲,最後發覺沒有什麼問題......
不過這歌確實恐怖......好在現在唔記得.........呵呵!
↓↓↓↓↓↓↓↓           
gacktau....是按歌名>>>麥潔文-夜夜痴纏 !.......便可以聽啦!  

Thx soso128....
聽返先有少少印象,,,,specially 前面嗚...嗚....0個度,,,
好寒呀,,,,,,,,,,
p.s.真係要估起勇氣先得.......哈,真係唔知邊度黎0既勇氣聽呢隻歌

下面引用由cherrybb2005/10/21 12:36pm 發表的內容:
聽返先有少少印象,,,,specially 前面嗚...嗚....0個度,,,
p.s.真係要估起勇氣先得.......哈,真係唔知邊度黎0既勇氣聽呢隻歌
cherrybb ...多謝你呵!不枉我找了個多小時,,,^^~...其實此歌做"靈氣迫人"主曲,,,加上那幕麥潔文(女鬼)出現時更寒呢!嗚.....嗚.....嗚....有點好淒厲的感覺!

下面引用由cherrybb2005/10/21 12:36pm 發表的內容:
我昨夜找到時聽到...嗚......嗚.....嗚聲!已不敢聽,,,哈哈哈!都是在白天才聽,,,你話>>>唔知邊度黎0既勇氣聽呢隻歌 ???.......咪好奇心囉!對嗎?**~

嘩.........邪.......
你們開到,我開唔到
條link是開到,但所有files就開唔到
不論是firefox,IE
它也顯示:
Sorry, the page you requested was not found.

套戲我好細個果時睇過幾次(好次屋企有帶),
記得少少內容,個畫面係去到結局度,
有個女人吞槍自殺0既情景,
好恐怖架套戲~~~~~
令人印象難忘~~~~~~~

下面引用由getghost2005/10/21 05:24pm 發表的內容: 嘩.........邪....... 你們開到,我開唔到 條link是開到,但所有files就開唔到 不論是firefox,IE ...
getghost...都話按下歌曲名(白色),,,就可聽到啦!>///<.....咁你咪按>>>開啓<<<跟住下載完!就OK啦!個個人都聽到,,,只有你話邪@@~...定係你部腦有問題呢?hahaha~~~ [move]~~~哈哈哈!唔會咁邪喎!定是你自己嚇自己!~~~[/move]

下面引用由hkghostgirl2005/10/21 08:38pm 發表的內容:
套戲我好細個果時睇過幾次(好次屋企有帶),
記得少少內容,個畫面係去到結局度,
有個女人吞槍自殺0既情景,
好恐怖架套戲~~~~~
...
hkghostgirl ...我想你現在再看,可能不會驚吧!如怕便在白天或跟朋友一齊看再回味下啦!套戲是不錯的,我都是看VCD的12元!