返回列表 回復 發帖

[原創]【基因染色體 47 猿人與日本AV女優的...Sex 真人騷事件】網上獨家

下面引用由chung12192006/04/21 10:58am 發表的內容:
猩猩的面是凸出來 ?
是那個部位 ?
嘴,我說的不是奧利兄..
是普通的黑猩猩∼

[原創]【基因染色體 47 猿人與日本AV女優的...Sex 真人騷事件】網上獨家

下面引用由chung12192006/04/19 11:00am 發表的內容:
朋友....你好 ∼^^
奧利弗跟日本女優沒有做愛.....令你很
失望嗎 ?
我就認為有古怪 , 可能那些學者說的
...
的確有點離譜!?
但是真的想他們什麼做xx= =

下面引用由chan12006/04/22 07:53am 發表的內容:
的確有點離譜!?
但是真的想他們什麼做xx= =
有一點離譜 ? 不是非常離譜嗎 ?
做XX ? .....即是好奇如果真的交合就
好了 , 對嘛 ?
其實我相信有很多會員也希望奧利弗
和日本女優可以事成 , 看看她生出來
的生物是如何 , 像人還是像猿 .....

下面引用由chung12192006/04/22 08:40am 發表的內容:
有一點離譜 ? 不是非常離譜嗎 ?
做XX ? .....即是好奇如果真的交合就
好了 , 對嘛 ?
其實我相信有很多會員也希望奧利弗
...
但是有覺得這樣
看到一定不仁道了
因為這個BB,就給科學家探究
這個生命就是,給科學家看嗎????

下面引用由chan12006/04/22 09:13am 發表的內容:
但是有覺得這樣
看到一定不仁道了
因為這個BB,就給科學家探究
這個生命就是,給科學家看嗎????
不是......不『仁道』 , 是不『道德』來形容
才對。
好難講 , 人類有時就係咁好奇同咁離譜 , 是
否交配亦令不少人感到很矛盾。
其實無需身體接觸都可以有下一代 , 抽取兩
者的 DNA...

唉......可能個女明星(比人當女優?)太耐冇比人搞過.....想同猩猩搞......又有獎金收呀~!!!
講笑姐xdddd
呢隻猩猩.....生活質素雖然好過我地.....但佢幾乎可能冇同類也..........
都係人好d.........最起碼我地唔會唔識打機..........有朋友、親人呀~(我係利伯伯我肯定悶到死)
你話人獸交......果次我睇咸網(非特意,我呀哥個fd開左冇關番....我又上網打機......巧合之下........o~shit~咁就見到呢d野了)都幾恐怖.....一大堆(狗vs人、馬vs人、人vs牛、魚vs人.......多到咩.....我冇點睇到就關了........係記得咁多......想睇既自已搵....事關我睇到果陣都係上個月既事黎喇........)

下面引用由柴人2006/04/22 06:03pm 發表的內容:
唉......可能個女明星(比人當女優?)太耐冇比人搞過.....想同猩猩搞......又有獎金收呀~!!!
講笑姐xdddd
呢隻猩猩.....生活質素雖然好過我地.....但佢幾乎可能冇同類也..........
都係人好d.........最起碼我地?..
魚vs人....點做呀!
可能女明星知道知道快要被人雪藏,所以要找一個男人∼之後見到這個猩猩幾有米
所以女明星就不固一切..XDDDD

下面引用由柴人2006/04/22 06:03pm 發表的內容:
講笑姐xdddd
都係人好d.........最起碼我地?..
或者可能 1 千萬?太吸引 , 卅年前夠
買兩、三個單位。
奧利弗的物質上生活當然比起我們過
得好 , 你怎知牠不懂得『打機』? 奧利
弗的智力絕對比起黑猩猩更高 , 牠在機
場更主動跟人握手啊 ! 是『主動』! 比
很多人更懂得禮貌.....
人獸交真嘔心.....嘔喔 ∼ 外國有一單係
個男人同隻白鴿交合 , 每一次做完都會
死一隻白鴿 , 我知道之後真火滾 , 直頭
係虐畜 !

下面引用由sgrlto2006/04/22 07:25pm 發表的內容:
魚vs人....點做呀!
可能女明星知道知道快要被人雪藏,所以要找一個男人∼之後見到這個猩猩幾有米
所以女明星就不固一切..XDDDD
事後真的有人猜估這女優是為了出名
才會如此.....如此....孤注一擲....喔 ∼

下面引用由chung12192006/04/23 00:07am 發表的內容:
或者可能 1 千萬?太吸引 , 卅年前夠
買兩、三個單位。
奧利弗的物質上生活當然比起我們過
得好 , 你怎知牠不懂得『打機』? 奧利
...
白鴿好細隻,點交呀?
難怪會死啦!豈有此理....
世界咩人都有-v-””