返回列表 回復 發帖

[原創]【基因染色體 47 猿人與日本AV女優的...Sex 真人騷事件】網上獨家

據說於 1 9 6 0 年的期間 , 在剛果有人捕獲了一個奇怪的
人形生物 , 一個人類的近親 , 一個絕不平凡的黑猩猩 , 而
這位主角的名字就是叫作『奧利弗』.....
【奧利弗】

當然牠若是一頭平凡的黑猩猩 , 也沒可能會產生這麼多
有關牠的話題了 ....
從生後第 5 個月已懂得用雙足步行 , 牠雙手在這以後的
日子裡 , 幾乎沒有接觸地面了。
其實以上說牠是捉到的...
但若是捉到的又怎會知道牠第5個月就會用雙足行走呢?
動物若與人經常接觸,以為自己是人是有機會的
因此對人類女性有反應是有可能的

[原創]【基因染色體 47 猿人與日本AV女優的...Sex 真人騷事件】網上獨家

下面引用由tinlun012007/02/08 09:56pm 發表的內容:
我看now動物頻道都有講過呢單野,同埋好似有登個女星照片,最後係講個主人唔左奧利好耐嬲尾唔知向邊個實驗室搵返.仲有jojo個作者都有畫呢個故事出黍 ~(係指準備sex個故仔)
多謝閣下的回覆 ∼^^
第一次發言的會員特別令我高興。
女星照片 ? 喔 ......但我在網上找不到 , 可
能網上是沒有她的相片 ....
我亦看過那本漫畫 , 關於 Sex 的那一段內
容正是從漫畫搬落哩篇文章中的。
奧利弗應該仍然未死 , 如果牠去世應該會
有新聞報導 ....

日本真好大膽.......
嗰個日本女優重大膽
為左嗰一千萬去人獸交

下面引用由Gilbert1692007/03/02 09:33pm 發表的內容:
日本真好大膽.......
?個日本女優重大膽
為左?一千萬去人獸交
妳都識講一千萬啦 ! 一千萬對於當時的日本
來說已是天文數字的代價 , 連現今外國那些
人獸交的演員就算『交』幾年都未必有這個
價。嘿 ...

表面數據好真,但我個人就十五二十....!

下面引用由chung12192007/03/04 03:35am 發表的內容:
什麼十五二十 ?  想猜枚嗎 ? ? 令我
感到有一點點的迷惑 .....
妳意思是五十.五十吧 ? !
其實她是不是想說十五.十六呀??
唔知信好定唔信好呀嘛.."迷茫中...

下面引用由sgrlto2007/03/04 11:51am 發表的內容:
其實她是不是想說十五.十六呀??
唔知信好定唔信好呀嘛.."迷茫中...
我又發現某一論壇的超級版主把我
這篇文章 Post 出 , 而且連轉貼都沒
有 , 真吹漲 ! 嘿嘿~

我覺得個康芳夫好誇張low~
個女優又好.......cheap~
佢好似淨係想上位而去做呢d野咁~
我覺得唔應該咁樣拎呢隻猿人做d咁既野low~
日本真係好......變態~

下面引用由ZenasD2007/04/15 06:10pm 發表的內容:
我覺得個康芳夫好誇張low~
個女優又好.......cheap~
佢好似淨係想上位而去做呢d野咁~
我覺得唔應該咁樣拎呢隻猿人做d咁既野low~
...
多謝閣下的回覆 ∼^^
女優又好 cheap ? 不是吧 ? ! @_@
一千萬?? ? !
如果佢連 一萬?都照殺 , 咁就真係 cheap 到出晒汁喇。

[=:=]...在好奇下完整篇文章~
先認真地感謝 CHUNG CHUNG 將文章和那麼珍貴資料 POST 上,
然後是我對那日文鬼才的問候 XXXX YYYYYZZZZ (粗話下刪一百) = ="..
對我來要這星星印象跟人小孩無礙,其性情習慣也跟人一樣,
但找個人類當伴侶也真是........................