返回列表 回復 發帖

[原創]【基因染色體 47 猿人與日本AV女優的...Sex 真人騷事件】網上獨家

個拍攝的過程呢??
嘩...咁都得,好無奈
這幅圖真係英勇啊!好有大俠feel
我記得電視都講過奧利弗的事啊!叫當年今日- -”說牠死了...
真係幾似人又識睇電視又識沐浴又愛餵飼狗隻和狗一起散步同與主人一起進餐
更加似的是牠會看咸書....我都係睇過2,3次咋嗎(拾的)-3-”
難怪牠被稱猿人啦!
真是�真人版金剛啊”””

[原創]【基因染色體 47 猿人與日本AV女優的...Sex 真人騷事件】網上獨家

下面引用由chung12192006/04/16 00:02am 發表的內容:
就算有這段錄影片 , 雖然無埋牙 , 始終
日本女優是無上裝的 , 又怎能 Post 在
這裡呢 ?
我也認為這一幅照片中的牠就....最....最...
...
你知道嗎,我唔係好奇,我係咸濕..哈哈∼∼XDDD
看色情雜誌看得腦充血吧- -那舊肥肉又被人搶掉,所以(谷精上腦會不會呀?”
hehe...30年,如果奧利弗可以長命點,應該都在牠的大屋看書..睇電視!

下面引用由chung12192006/04/17 01:10am 發表的內容:
好色是男人的天性 , 是很正常。
有消息說奧利弗仍然在生 , 還過著比我
及其他好多人更好的生活 .....嗚 ~
再看一次內文 , 我已更新了。
可能牠已經和女人在性交中..
唉..還住大屋,但我諗都不會那麼長命啦!
196幾年發現牠...咦..不是喎!
50幾歲喎...有冇人知道猩猩大約幾長命架?
希望可以再係電影見到牠的雄姿啦!

下面引用由chung12192006/04/17 11:44am 發表的內容:
話唔埋奧利弗有可能已經有下一代添 !
Discovery 講過的確有 5 0 歲命 , 但猴
子就沒有這麼長命了。
其實應該複製奧利弗 , 佢太特別呀 ~
我也太特別,我想我也要去複製多個我∼哈哈哈..要他幫我返學
這樣做破壞了自然界的規則吧!不要複製啊!

下面引用由chung12192006/04/18 01:38am 發表的內容:
幫你返學添 ? 幫埋你溝女好無 ?
但世事就是如此 , 因為世上有太多屁
股痕的科學家 , 不過說到底複製技術
就視乎由人如何使用 , 未必一定是壞
...
哈哈,我都係講笑ja...
我不鼓勵複製,並且我是一個愛護大自然的人
如果可以複製大氣層的隆就好ja...我曾經聽過一個科學家要製造大氣層,你聽過嗎?
其實複製有好有唔好,差不多世界上的東西也是,所以也很難支持...

下面引用由keyman2006/04/17 09:45pm 發表的內容:
CRAZY ,,,,,,完全想像唔到一個女人會想同動物做愛,,,
這個世界咩人都有,可能你對性這樣東西見識少啦!
你聽過女人和狗做愛嗎?還有馬跟男肛交..還有很多很多
最恐怖的還有....魚..都是不說了!
如果那個av女優有了猩猩的寶寶會點呢???
可能會隋胎吧!

下面引用由chung12192006/04/21 10:58am 發表的內容:
猩猩的面是凸出來 ?
是那個部位 ?
嘴,我說的不是奧利兄..
是普通的黑猩猩∼

下面引用由柴人2006/04/22 06:03pm 發表的內容:
唉......可能個女明星(比人當女優?)太耐冇比人搞過.....想同猩猩搞......又有獎金收呀~!!!
講笑姐xdddd
呢隻猩猩.....生活質素雖然好過我地.....但佢幾乎可能冇同類也..........
都係人好d.........最起碼我地?..
魚vs人....點做呀!
可能女明星知道知道快要被人雪藏,所以要找一個男人∼之後見到這個猩猩幾有米
所以女明星就不固一切..XDDDD

下面引用由chung12192006/04/23 00:07am 發表的內容:
或者可能 1 千萬?太吸引 , 卅年前夠
買兩、三個單位。
奧利弗的物質上生活當然比起我們過
得好 , 你怎知牠不懂得『打機』? 奧利
...
白鴿好細隻,點交呀?
難怪會死啦!豈有此理....
世界咩人都有-v-””

下面引用由chung12192007/03/04 03:35am 發表的內容:
什麼十五二十 ?  想猜枚嗎 ? ? 令我
感到有一點點的迷惑 .....
妳意思是五十.五十吧 ? !
其實她是不是想說十五.十六呀??
唔知信好定唔信好呀嘛.."迷茫中...