返回列表 回復 發帖

[原創]【兔貓.飛貓.四連體貓.兩舌貓.兩咀貓 】12月4日更新

下面引用由man-ho-only2005/12/01 06:54pm 發表的內容:
yes....我都係咁話~_~"
始終覺得係d人既實驗品............
似乎 10 個有 9 個都係咁講 !

[原創]【兔貓.飛貓.四連體貓.兩舌貓.兩咀貓 】12月4日更新

下面引用由CHUNG12192005/11/23 02:06am 發表的內容:
你誤會了 , 唔係『某些』....英國飛貓只是得一隻咁
大把 , 是單一進化 , 所以才極有可能是科技產品。
所以我覺得係d人既實驗品......
同埋吒個世界有太多野我地係唔知既..........

下面引用由man-ho-only2005/12/01 11:08pm 發表的內容:
所以我覺得係d人既實驗品......
同埋吒個世界有太多野我地係唔知既..........
如果以實驗品來說 , 牠算是『命水』好的
例子 , 那收養牠的人家對牠很好啊 。而有
些不好的.....妳應該設想得到吧。

d相我之前見過...其實我過得佢只係一隻k 形ge cat 姐..
唔係d 咩怪物..
即係好似人都有k 型bb 咁lor

下面引用由bbcuty2005/12/02 06:18pm 發表的內容:
d相我之前見過...其實我過得佢只係一隻k 形ge cat 姐..
唔係d 咩怪物..
即係好似人都有k 型bb 咁lor
我哩篇文只可以係哩度post , 哩
樣唔係由我話事。
基因突變的品種 , 好多時人們
眼光都當牠們是『怪物』來看....

下面引用由chung12192005/12/02 06:43pm 發表的內容:
我哩篇文只可以系哩度post , 哩
樣唔系由我話事。
基因突變的品種 , 好多時人們
眼光都當它們是『怪物』來看....
yes......
等於d人對果d弱智人仕一樣ja ma........

下面引用由man-ho-only2005/12/03 10:36pm 發表的內容:
yes......
等於d人對果d弱智人仕一樣ja ma........
我唔會咁對D 畸形生物(包括弱智人仕) ,
不過我有時真係會忍唔住望多眼 ....

會不會是外星人將貓與鳥融合的呢?因為有很多怪物的外表都有好幾種動物.例:龍

下面引用由CHUNG12192005/12/04 01:16am 發表的內容:
我唔會咁對D 畸形生物(包括弱智人仕) ,
不過我有時真系會忍唔住望多眼 ....
咁我都唔會咁對佢地......
因為我都有一個屋企人係.......
咁雖然我地唔會.......但有好多人都對佢地有........
咁唔洗多講la.......so..........

下面引用由man-ho-only2005/12/04 01:43pm 發表的內容:
咁我都唔會咁對佢地......
因為我都有一個屋企人係.......
咁雖然我地唔會.......但有好多人都對佢地有........
咁唔洗多講la.......so..........
so sorry ∼
香港地係咁架? , 見高拜....見低踩。
包括智力低那種 , 唉 ∼