返回列表 回復 發帖

[原創]【飄浮不動的黑色 U.F.H.科學怪人.獸化軍人】

下面引用由chung12192006/03/18 04:25pm 發表的內容:
又 VIP ....? !  又不離不棄的老會員.....很久沒對話了 !
獸王記 ? 幾時出架 ?
我....我....要....試試至得? ! 多謝提醒∼
上年度的遊戲......
是ps2,你有ps2嗎?
小弟有買來玩,很難玩(可能我是動作遊戲白痴)
而獸化軍人,只要科學家有製造這個野心,
無論是否在戰爭,也會研究!
而且研究成功,還可以推銷到某一些在內戰的國家或戰爭的國家,
可以賺很多耶......(有看過『奇幻兵團-LXG-』嗎,內容也差不多)

還是哪句老說話吧,地球這麼大,有什麼樣的生物都不足為奇,因為在他們眼中,我們也都是一頭怪物呢

下面引用由柴人2006/03/18 11:00pm 發表的內容:
呢兩張獸人圖個樣好似monchichi啊= =
人扮呀,冇乜可能掛= =特登爬上屋頂抓人呀= =
真係夠晒幽默
所以呢!要捉到獸人我才會信hehe∼可信度30%

係囉= =我成左年同你一齊去搵囉.........好冇呀= =(講笑炸.......如果去就叫屋企人買定花圈同訂定副檀香木棺材啦)
始終都係軍方搞出黎既.............佢地都應該搞番掂佢
佢地捉番Monchichi未?

下面引用由柴人2006/03/19 12:10pm 發表的內容:
係囉= =我成左年同你一齊去搵囉.........好冇呀= =(講笑炸.......如果去就叫屋企人買定花圈同訂定副檀香木棺材啦)
始終都係軍方搞出黎既.............佢地都應該搞番掂佢
佢地捉番Monchichi未?
Monchichi 是什麼來的 ?

下面引用由chung12192006/03/19 03:52pm 發表的內容:
Monchichi 是什麼來的 ?
我也不知道-3-”可能係獸人掛..

下面引用由sgrlto2006/03/19 05:48pm 發表的內容:
我也不知道-3-”可能係獸人掛..
獸人通常用這個 monsther 來形容 ....

唔係呀monchichi係馬騮公仔黎既..........跟上圖好似樣.........
你去yahoo搵monchichi就知道架喇.........
回正題先.............佢地捉番未?

下面引用由柴人2006/03/20 04:24pm 發表的內容:
唔係呀monchichi係馬騮公仔黎既..........跟上圖好似樣.........
你去yahoo搵monchichi就知道架喇.........
回正題先.............佢地捉番未?
當地傳言這三隻UMA已被軍方人員回收了 , 但
當然如果是真的話 , 軍方又怎會承認呢 ? !

係喎= =
仲有冇點講到關於點處理佢地之類d咩