返回列表 回復 發帖

[原創]【飄浮不動的黑色 U.F.H.科學怪人.獸化軍人】

係呀.........如果逼成佢地咁......唔多唔少人類都要負責任......但唔係地......
唔應該殺唔關事既人架嘛......
下面引用由sgrlto2006/03/21 05:33pm 發表的內容:
發”皮氣”囉!可能變了獸人,自己都唔知自己做緊咩?好多片都係咁講...
甲:狼人發狂
乙:走呀
男主角-人狼:嗚...嘿...
...
可能真係發爛渣都唔奇 , 可能異變後身體出現某種
問題 , 例如新陳代謝快了十倍 , 生命縮短了 , 一時睇
唔開以致大開殺戒.....殺 ! 殺 ! 殺 !

下面引用由chung12192006/03/21 05:47pm 發表的內容:
可能真係發爛渣都唔奇 , 可能異變後身體出現某種
問題 , 例如新陳代謝快了十倍 , 生命縮短了 , 一時睇
唔開以致大開殺戒.....殺 ! 殺 ! 殺 !
鬧情緒呀!哈哈∼軍方係時候要教牠們冷靜...突變,變得太快!未完全組織大腦控制身體吧!

我有時都唔知自已會做D咩出黎= =
呢D算唔算係控唔到大腦?:
試過上堂果陣聽聽下老師講書發現自已去左北極..........(真係北極景)
人激動得濟會唔會控制唔到自已?(我都會= =莫講獸人喇)

下面引用由柴人2006/03/21 10:38pm 發表的內容:
我有時都唔知自已會做D咩出黎= =
呢D算唔算係控唔到大腦?:
試過上堂果陣聽聽下老師講書發現自已去左北極..........(真係北極景)
人激動得濟會唔會控制唔到自已?(我都會= =莫講獸人喇)
算掛.....
我也控制不了我禽獸的本色,經常見到論壇的18+都不其然地按下去....
恐怕我是禽獸不是獸人∼

下面引用由chung12192006/03/18 07:40pm 發表的內容:
對的 ! 點止傷呀 ! 死了 3 個人 , 其中一個
更是孕婦....真係離晒大譜啦 !
如果俾中國人捉到其中一隻怪物 , 之後我
地祖國可能又多一件國寶 ....
中國人乜都食,我反而認為唔係多一件國寶,
而係多一道菜式

下面引用由lastraven2006/07/22 09:13am 發表的內容:
中國人乜都食,我反而認為唔係多一件國寶,
而係多一道菜式
如果落入中國軍方手中又怎會被吃掉呢 ?
你也會把牠當作一道菜式麼 ?

下面引用由羅偉成2006/03/19 07:39am 發表的內容:
上年度的遊戲......
是ps2,你有ps2嗎?
小弟有買來玩,很難玩(可能我是動作遊戲白痴)
而獸化軍人,只要科學家有製造這個野心,
...
[glow=255,blue,3]【顧問﹕注意別太離題】[/glow]
不難玩
這隻遊戲已經玩爆機,這隻遊戲要考你智慧= =""
所以玩隻獸王記,不可以狂衝- -""
用來戰爭,都玩
戰爭時,可能用獸人軍團
而且一定是秘密使用
呵呵!!!!!!!
但是有不知是不是真的
但係在非洲一定有可能是獸化軍
因為人民知識低
同時亦是貧困地區比較多的地方
最好用來做實驗

嘩下...冇上e到1~3星期,你就變左vip....時間真係過得快....
(離題+思想混亂完了= =")
獸化軍人..有都唔出奇....就算佢地周圍走都唔出奇
因為話明「獸化」...要離開個監禁地都唔係冇可能的
以野獸的能力再+餘下的不多同已失去控制的人類智慧
要逃走有可難呢??
只是需要時間吧.....

下面引用由TomHomc2006/07/25 04:29pm 發表的內容:
嘩下...冇上e到1~3星期,你就變左vip....時間真係過得快....
(離題+思想混亂完了= =")
獸化軍人..有都唔出奇....就算佢地周圍走都唔出奇
因為話明「獸化」...要離開個監禁地都唔係冇可能的
...
我不單止是VIP , 更是妖獸顧問。
你都知離題哩 !
如果有疑難就來找我。
我估印度軍方的戒備不會再鬆懈 , 絕對
不可以有第二次這樣的事發生。
或許軍方已把牠們擊殺了 .....

下面引用由chung12192006/03/18 07:40pm 發表的內容:
對的 ! 點止傷呀 ! 死了 3 個人 , 其中一個
更是孕婦....真係離晒大譜啦 !
如果俾中國人捉到其中一隻怪物 , 之後我
地祖國可能又多一件國寶 ....
唔會架, 中國人捉到就會食左佢, 只會又多一種野味, 絕對唔會多一件國寶架