返回列表 回復 發帖

[原創]【墨西哥出現神秘飛行巨形生物體 ? 巨飛龍 ?】內附更清晰照片

下面引用由babyjoe1282006/11/15 02:05pm 發表的內容:
佢又似蟲,
但睇睇下,
又好似一種零食既外型,
我估佢飛得唔快...
多謝閣下的回覆 ∼^^
的確離奇 ! 喔 .....我不是說這飛行物 , 而
是說你離奇 , 因為我便料想不到你看到
這照片也會引起食慾 .....

[原創]【墨西哥出現神秘飛行巨形生物體 ? 巨飛龍 ?】內附更清晰照片

下面引用由chungwaiman2007/02/05 04:10pm 發表的內容:
嘩, 甘既野都有! 真係好似一條大蟲呀, 如果係天上見到條甘既野都幾得人驚, 但係我唔明條友點解只係用富士 Funpix 數碼照相機去映相, 而唔去映video呢????? 宜家數碼相機都可以映video架啦..........都唔知堅定流!
這次事件好像有攝錄下來 , 或許未得
到短片擁有者批准 , 所以沒有放在網
上分享。
下面引用由xiaoxiao192007/02/09 06:22pm 發表的內容:
That 巨飛龍 look like a worm more than dragon.
一個懶洋洋在天上飛行的神龍 , 講到
好似龍珠咁添 ! 喔 ....哈哈 ∼

覺得佢似虫多過似龍WO=]
但係又會咁離奇係天度飛緊既
好古怪…同埋相都好似假假地咁

下面引用由影子鴻2007/03/14 05:21am 發表的內容:
覺得佢似虫多過似龍WO=]
但係又會咁離奇係天度飛緊既
好古怪…同埋相都好似假假地咁
但拍攝的人員卻是信用很好的人 , 所
以搞到人地 R 晒頭 ....

尼幅圖可以令我諗到龍原來都可以無翼...
不過點解佢地唔會繼續追住果條''龍'' ge?

下面引用由★邪惡貓★2007/03/15 07:29pm 發表的內容:
尼幅圖可以令我諗到龍原來都可以無翼...
不過點解佢地唔會繼續追住果條''龍'' ge?
這個 ..... ? 我也不清楚了 !
唯有等更新有進一步消息 .....

如果係龍,未免太短了一些~
但我又實在想不到這是什麼生物~
不過龍(我指的是東方龍)都分好多種
有D龍個頭係人頭,之後就係蛇身,冇手冇腳~
圖中生物係一直保持咁既姿態飛行,還是在空中蠕動身體飛行?
話唔定佢就係龍之類既生物,靠不知名力量飛行~
(ps:我相信照片是真的,正如樓主所說,拍攝隊伍信譽好~)

噁。。。
我一開始看還以為是一條巨型的蟲。。。(暈倒)
因為他沒有翅膀。。。
看那照片覺得那東西好像是軟的。。(就是有這種感覺)
如果說是UFA好像差太遠了耶><(飛碟不就是硬邦邦的???)
難道說。。。那是飛爛的長型風爭(被眾人踹飛)
就算是巫婆。。。也不會是長條的吧!
看起來真的不像龍,說不定又為這未知的神秘生物,多添了一個新的資料!

真係好巨型,但此物無沒有雙翼,佢點飛呢?不過真係好似條蟲!(一個一半像人而一半像馬的生物)這個我更加想睇!

管理員按:無意義回覆。