返回列表 回復 發帖

[輕鬆討論]【龜兔....唔係賽跑 , 而係突變 ....? .另附錄影片】

下面引用由chung12192006/06/30 02:11am 發表的內容: 錄影片那個網好像是說牠是天生就如此 模樣 , 可憐及可愛兼備於一身 ......
好得意...我睇完這個文章之後,那一晚睡覺 就夢見了我有一隻小白兔>v<好可愛啊~~~~~~ 好彩見不到那隻小龜- -""

[輕鬆討論]【龜兔....唔係賽跑 , 而係突變 ....? .另附錄影片】

下面引用由羅偉成2006/06/29 06:07pm 發表的內容: 你看太多x-men了......orz 這只龜應該是人為的吧......
是天生異稟 ......
下面引用由sgrlto2006/06/30 09:50am 發表的內容: 好得意...我睇完這個文章之後,那一晚睡覺 就夢見了我有一隻小白兔>v<好可愛啊~~~~~~ 好彩見不到那隻小龜- -""
那隻小龜也不錯啊 ! 很 Q 啊 ! 別戴有色眼鏡 .....

有點感覺很可憐的烏龜= ="
納因該算是變種吧"

唔知點解覺得呢d動物會比其他正常既快死d...

下面引用由Cherry∼*2006/07/02 07:12pm 發表的內容:
唔知點解覺得呢d動物會比其他正常既快死d...
天生基因殘缺就是比較快死的原因 !

之前睇題目....
重以為是龜+兔添....
某情度上被你昆了....
兔子都還可以...都算q....
但隻龜就...都幾核突= ="

下面引用由TomHomc2006/07/05 08:32pm 發表的內容:
之前睇題目....
重以為是龜+兔添....
某情度上被你昆了....
兔子都還可以...都算q....
...
昆了你嗎 ? 呵呵 ∼ 不是收費文章....別介意啊 ! 嘿 ∼
各花入各眼 , 我可是覺得隻龜都很可愛 .....

下面引用由chung12192006/06/29 05:53am 發表的內容:
內臟可能沒有太大影響 , 睇錄影片 .....佢食得
行得 , 健步如飛....應該無乜問題....喔 ....XD∼
会5会缩短龟龟噶寿命呢```?

下面引用由killuax2006/07/06 09:45am 發表的內容:
?5?缩短??噶?命呢```?
希望唔會啦 , 雖然哩一類畸形動物通常
都是短命 , 不過有人肯照顧牠 , 應該會
較長命 .....

下面引用由chung12192006/07/06 04:05am 發表的內容:
昆了你嗎 ? 呵呵 ∼ 不是收費文章....別介意啊 ! 嘿 ∼
各花入各眼 , 我可是覺得隻龜都很可愛 .....
‘湖佬”龜直得一養...
如果牠還是BB都好可愛