返回列表 回復 發帖

[原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由sgrlto2007/05/11 00:28am 發表的內容:
我整個俾你都仲得..
你想整成點既樣呢..?
$100一隻唔保證可以整到佢咁..
但一定可以放係你床頭陪你訓xDD
...
你當我是『戇豆先生』嗎 ?
我不要精靈陪我睡 , 我要美女陪我睡 .....正 ! XD∼
其實材料只需 2 0 蚊就夠。

[原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由A24157732007/05/11 11:02am 發表的內容:
做的好像真的  好想要一個喔   好像買部到ㄟ
你想擁有這個精靈 ?
你可以去 Ebay 投標回來呀 !
你至少準備二百蚊左右就應該夠 .....

下面引用由chung12192007/05/11 02:06pm 發表的內容:
你當我是『戇豆先生』嗎 ?
我不要精靈陪我睡 , 我要美女陪我睡 .....正 ! XD∼
其實材料只需 2 0 蚊就夠。
美女要200元...保證完美"藝術界既極品
想要就來黃大仙買啦xDDD

佢好似有個網站嫁你搵下丫...有好多嫁..有魚有惡魔有龍

下面引用由taitaicom22007/05/12 01:24am 發表的內容:
佢好似有個網站嫁你搵下丫...有好多嫁..有魚有惡魔有龍
這位會員為何提到『有魚有惡魔有龍』的網站 ?
跟我這篇文的主題有什麼關係呢 ?

un, this one loosk cool to me  at least , but i 'm more interset about how he made it? what materials he used for that? heehei want to make one too

下面引用由handsomeroy2007/05/14 05:18pm 發表的內容:
un, this one loosk cool to me  at least , but i 'm more interset about how he made it? what materials he used for that? heehei want to make one too
妳想知道使用的什麼材料 ?
樹葉再加 ......我都唔清楚咯。
似乎閣下是一位賺番多少{$_$}咁喎 ? !
妳或許稱得上係『女超級智慧生命體』!
唔該大家為這女會員鼓掌 ! 啪啪~ 啪啪 ∼

下面引用由handsomeroy2007/05/14 05:18pm 發表的內容:
使用既材料好簡單
頭/頭髮 : 芭比公仔的頭同頭髮
身體 : 未諗到
四肢 : 食完雞翼從口吐出的骨或者係細條的木棍
皮膚 :唔知咩牌子既泥膠
翅膀 : 從公園或自己的花園得來的枯葉

下面引用由電腦2007/05/15 06:43pm 發表的內容:
使用既材料好簡單
頭/頭髮 : 芭比公仔的頭同頭髮
身體 : 未諗到
四肢 : 食完雞翼從口吐出的骨或者係細條的木棍
...
唔好只講唔做 , 試下搵個會員又整番一
個拎去拍賣 , 睇下有無人買 , 當然梗係
唔能夠做到唔湯唔水啦。

下面引用由chung12192007/05/20 05:30am 發表的內容:
唔好只講唔做 , 試下搵個會員又整番一
個拎去拍賣 , 睇下有無人買 , 當然梗係
唔能夠做到唔湯唔水啦。
係喎..如果真係搵人做一個去拍賣網賣
唔知會唔會有人買xDD
或者可能有人賞識你呢...我d藝術比較差..第2個整啦^^