返回列表 回復 發帖

[原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

我仲諗住係真~haha!
佢個翅膀好似樹葉,
但真係好真!

[原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/20 05:30am 發表的內容:
唔好只講唔做 , 試下搵個會員又整番一
個拎去拍賣 , 睇下有無人買 , 當然梗係
唔能夠做到唔湯唔水啦。
我決定搵chung1219
話唔定整左出來
比圖片果隻更加迫真
拎去拍賣我第一個去兢投

下面引用由sgrlto2007/05/20 09:31am 發表的內容:
係喎..如果真係搵人做一個去拍賣網賣
唔知會唔會有人買xDD
或者可能有人賞識你呢...我d藝術比較差..第2個整啦^^
只係整一個似乎 .....
如果係我 ! 一係唔做 ! 一做就點都要做至少3件 !
一件預計大約 $ 150 ∼ $ 200 , 唔係點樣『維皮』呀 ? !

下面引用由巫婆靈2007/05/20 12:00pm 發表的內容:
我仲諗住係真~haha!
佢個翅膀好似樹葉,
但真係好真!
唔係好似樹葉 , 而係根本直頭就係樹葉 ...
妳竟然這樣就信 , 實在太危險了 !
尤其妳仲係女生添 !

下面引用由電腦2007/05/21 07:29pm 發表的內容:
我決定搵chung1219
話唔定整左出來
比圖片果隻更加迫真
拎去拍賣我第一個去兢投
我邊有時間喎 ! 我又要為你地各位大大找資料出
文 , 不如去做一日散工仲好啦。
一係唔做 ! 一做就點都要做幾件 ! 咁至和味 !
你不需買 , 你負責推高價錢就夠 ! 嘿嘿...正~

下面引用由chung12192007/05/21 07:46pm 發表的內容:
只係整一個似乎 .....
如果係我 ! 一係唔做 ! 一做就點都要做至少3件 !
一件預計大約 $ 150 ∼ $ 200 , 唔係點樣『維皮』呀 ? !
三個...?就當係神僊一家人啦!!如果係一家人..做多幾個都無問題
如果有人肯買成套..兩千蚊...
不過一定要搵個藝術性超凡既會員黎做...
尼個主意唔知邊個出既..就當係我啦..我收40個%..
chung1219收50個%...原因本身尼個主題屬於佢既..
有尼個主題先有尼個主意...
聽者有份..各人有1個%先到先得,,名額9名
製造果個1個%...俾多佢架啦!!!!

下面引用由sgrlto2007/05/26 01:14am 發表的內容:
三個...?就當係神僊一家人啦!!如果係一家人..做多幾個都無問題
如果有人肯買成套..兩千蚊...
不過一定要搵個藝術性超凡既會員黎做...
尼個主意唔知邊個出既..就當係我啦..我收40個%..
...
嘩 ∼ 你都好發 $ 寒喎 ? ! 唔?!嘿嘿 ∼
我忽然覺得哩個神倦好似 ...好似一 d 巫術
用品 , 喔∼ 就係專用來施降的公仔 !
再用針去拮、刺、插、篤、削、片 ....嗚∼

下面引用由chung12192007/05/27 05:47pm 發表的內容:
嘩 ∼ 你都好發 $ 寒喎 ? ! 唔?!嘿嘿 ∼
我忽然覺得哩個神倦好似 ...好似一 d 巫術
用品 , 喔∼ 就係專用來施降的公仔 !
再用針去拮、刺、插、篤、削、片 ....嗚∼
哈哈..又係啵,,至不過我諗拮幾拮就好快無...
你睇下公仔個身..就好似紙紮咁..-_-"削多幾削一定碎
尋晚我聽人地養鬼仔..!!好似好搞笑咁...

點解而家每篇野都要俾錢ga.......
免費分享都唔得=.=
不過講返你o的木乃伊....真係好假...樹葉當翅膀@@....
不過身體個part係點整真係睇唔出...

下面引用由minoko2007/05/28 08:45am 發表的內容:
點解而家每篇野都要俾錢ga.......
免費分享都唔得=.=
不過講返你o的木乃伊....真係好假...樹葉當翅膀@@....
不過身體個part係點整真係睇唔出...
原創嘛..仲有最緊要係吸引多D新會員註冊討論..
係呀!!係超假xD"不過呢.....整到好靚..
個身D肋骨簡直係一流!!