返回列表 回復 發帖

[原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由minoko2007/05/28 08:45am 發表的內容:
點解而家每篇野都要俾錢ga.......
免費分享都唔得=.=
不過講返你o的木乃伊....真係好假...樹葉當翅膀@@....
不過身體個part係點整真係睇唔出...
2003/04/13 註冊 , 妳差一日就早我兩
年註冊 , 妳似乎仍遺留在 2003 年 , 因
為 2003年我都未註冊。
妳成 84185 天幣都覺得花得不值?
我唔係自大 ! 妳應該慶幸我和妳一樣
都是這裡的會員  , 因為係訪客就唔使
指意睇得到我 D 文章 !
妳哩 D 說話令我有點傷心 .....
妳覺得唔值就唔好睇 ! 睇得就唔好講
咁多 !
下面引用由sgrlto2007/05/29 00:02am 發表的內容:
原創嘛..仲有最緊要係吸引多D新會員註冊討論..
係呀!!係超假xD"不過呢.....整到好靚..
個身D肋骨簡直係一流!!
就算假都假得好型 , 無番咁上下 D 手
工都唔會拎出來拍賣啦。
你講得無錯 , 身體構造的確唔錯 , 我估
佢應該失敗過幾次 , 如果係咁的話 , 收
$ 200 蚊都唔算好貴。

[原創]【傳說中的 ....森林神僊之木乃伊.內附 1 0 幅照片】

下面引用由chung12192007/05/29 02:07am 發表的內容:
工都唔會拎出來拍賣啦。
...
尼D公仔仲好過figure公仔..幾有藝術感呀!!
轉手賣出去可能仲高價

下面引用由chung12192007/05/29 02:07am 發表的內容:
工都唔會拎出來拍賣啦。
...
唔好意思......我諗你真係誤會左我打出黎ga野.....
我想講如果我唔值得睇ga話我根本唔會俾.....正因為我覺得值我先會睇
而且我覺得你全部post都做到好好....我相信你係用左好心思去整理....
所以你見到我ga先會咁嬲.....如果你覺得我得罪你ga話..我同你講聲"對唔住"
但我想同你講....我真係完全停留左係2003年..........事關我而經成幾年都冇入過論壇......
一返到黎見到個個post都要俾錢......同以前直頭係2回事...........所以先有感而發.......
=.=........................不過而家o的post都好睇過以前@.@!~

LBHIDDEN[0]LBHIDDEN
下面引用由minoko2007/06/04 06:19pm 發表的內容:
唔好意思......我諗你真係誤會左我打出黎ga野.....
我想講如果我唔值得睇ga話我根本唔會俾.....正因為我覺得值我先會睇
而且我覺得你全部post都做到好好....我相信你係用左好心思去整理....
所以你見到我ga先會...
算啦 ! 我無嬲 ! 我唔係咁易俾人激嬲既人 !
我都有文章係唔收費 , 但通通被某些不知所
謂搞搞震既上一代管理員刪除晒 ! 週圍得罪
人、屈人搞到 Cyber - x 被人多次入侵破壞。
當時我未擔當顧問 , 而我今日可以保證這裡
永遠唔會有會員被人封殺文章的事出現。
轉貼文章較易有借口可以刪 !
放心 ! 我唔鐘意自持權限去欺壓會員 !
我知妳好耐無來 , 因為 2 0 0 5 年的收費文章
比起現在更多 !
過往亦有其他會員話....做乜篇篇都收費?
我一心想訪客入來註冊至會咁做 , 米以為好
過癮 , 我每一篇都唔係轉貼文章 , 一張帖一
搞就隨時要搞兩、三日以上至出街 .....
現在只有我一個人肯經常發帖 .....唉 ∼∼∼
還有我記得曾經跟妳對話 , 而且我估妳應該
唔記得我係邊個 , 但唔緊要 , 就當係重新認
識吧。....
介紹妳一個論壇 , '' 癲瘋論壇 '' ! 果度有哩度
都無既文章。

整多d唔同既出黎ma~會唔會係用樹葉易d?
不過根本上我信依d野囉~hehe

下面引用由oscarchan2007/06/06 03:22am 發表的內容:
整多d唔同既出黎ma~會唔會係用樹葉易d?
不過根本上我信依d野囉~hehe
妳唔係信哩個呀? ?
神褼精靈可能真係有都唔奇 , 但我
個人覺得有都唔多囉 !

他的手工太好了吧!
那個頭髮怎麼黏的啊!!
居然還戴乳膠手套來增加可信度!!!

................請問可以訂做其他的嗎?

下面引用由death-oy2007/06/12 10:20pm 發表的內容:
他的手工太好了吧!
那個頭髮怎麼黏的啊!!
居然還戴乳膠手套來增加可信度!!!
................請問可以訂做其他的嗎?
他事前一定有練習啦!
文中並沒有說他是第一次做這東西
出來啊!
cfkgnaiosbasuiedrv
ABC
好似係一個用垃圾做既公仔
背後果四塊一定係樹葉