返回列表 回復 發帖

[原創]【7月29日.拍攝了非法擅闖民居的 ...污穢人形怪物】

下面引用由戒*奶2006/08/03 06:07pm 發表的內容:
佢個樣有小小似魔戒果隻野--
仲有最後個人話保留佢..跟隻野而家仲係度??
我都好想知哩個結果 , 可惜 .....
即是我同你都要等 B.J 更新資料至得 !!

[原創]【7月29日.拍攝了非法擅闖民居的 ...污穢人形怪物】

下面引用由sgrlto2006/08/03 06:32pm 發表的內容:
(www.cyberxfiles.com/non-cgi/usr/6/6_1495.jpg)
我覺得都係似膠玩具多d.....
兩母女屁股痕做新聞XDDD
最弊就係影得唔係太清楚 , 不過太清楚
又不像是在動態中拍攝 ......
似被『起』晒毛?膠公仔 ? 有一點吧。
如果做新聞俾我知道兼且佢地住得近的
話 , 嘿 ∼ 我會親自拜侯佢去為佢止痕 !
o胡 ∼ 個亞媽個屁股大個佢個女 ... 由我
來 , 個女屁股無亞媽果個咁大 ......喔 .....
.... 由你來 !! XD∼

下面引用由仇愁2006/08/03 09:13pm 發表的內容:
個人認為似隻甩毛猴
or變異生物?
又或者是假的
當然,我會認為是o個兩母女特登刮走隻猴子d毛
...
甩毛猴 , 但似乎牠沒有尾巴 .......
捉住隻猴子刮毛 ? ! 咁就弊傢伙囉 ! 那她
們豈不是虐畜嗎 ? 小喇叭 ∼ 報警 !! 哈哈 ∼

下面引用由willfq2006/08/04 12:30pm 發表的內容:
有D似猴子喔...不过好核突啊...噶人?解唔影清楚D啊?
所以主題才標明人形生物囉。
核突 ? 喔 ~
那不明人形生物正在撲向那母親 , 因
為物體在動態中被拍攝下來的效果差
不多都是這樣的。

下面引用由chung12192006/08/04 10:06am 發表的內容:
最弊就係影得唔係太清楚 , 不過太清楚
又不像是在動態中拍攝 ......
似被『起』晒毛?膠公仔 ? 有一點吧。
如果做新聞俾我知道兼且佢地住得近的
...
不是大點比較舒服嗎??軟熟麻
可能本身是兩母女的玩偶
應該是牠不聽話就想殺了這隻東西XDDD∼

下面引用由仇愁2006/08/03 09:13pm 發表的內容:
個人認為似隻甩毛猴
or變異生物?
又或者是假的
當然,我會認為是o個兩母女特登刮走隻猴子d毛
...
甩毛猴,這隻甩毛猴莫非係孫悟空?
睇怕是新品種哩^v^~*

看起來
好像.........猴子!!!
眼鏡喉
哆啦A夢有出現過@@"
所以感覺很像他
他真的是人型怪物嗎
我感覺真的他好像猴子唷
等別人的解答巴@@"

下面引用由sgrlto2006/08/05 10:53am 發表的內容:
甩毛猴,這隻甩毛猴莫非係孫悟空?
睇怕是新品種哩^v^~*
新品種 ? 只得一隻不能說是一個品種 , 說是
突變體或突變生物才對 !

下面引用由s2120412006/08/05 11:55pm 發表的內容:
看起來
好像.........猴子!!!
眼鏡喉
哆啦A夢有出現過@@"
...
牠是人形當然像靈長類的猴子啦 , 眼
鏡『喉』? 你入錯字? !
眼鏡猴有個外號叫『小外星人』,  但
眼鏡猴的四肢沒有這不明人形生物那
麼長。

我覺得他外形比較像馬猴的一隻品種
但是他無毛的,那品種有毛
但是奇怪的是,有看看下像狗=.=""