返回列表 回復 發帖

[原創]【7月29日.拍攝了非法擅闖民居的 ...污穢人形怪物】

管理員按:無意義回覆。

[原創]【7月29日.拍攝了非法擅闖民居的 ...污穢人形怪物】

隻野突然令我諗起哈利波特2隻野=.=|||
佢係咪一d白化動物-.-|||
咁o岩隻動物又白化又甩毛XD

下面引用由殺神§麟§2006/12/17 08:32pm 發表的內容:
隻野突然令我諗起哈利波特2隻野=.=|||
佢係咪一d白化動物-.-|||
咁o岩隻動物又白化又甩毛XD
始終資料有限 , 我都唔係太清楚。
我在講 UFO、Alien 之類?網頁搵來 .....
不過我覺得這東西不像外星人 .....

下面引用由mondena362007/03/17 08:31am 發表的內容:
it looks like small monkey with hair
多謝閣下的回覆 ∼^^
with hair ? ?
閣下怎會看到牠身上有毛髮呢 ?
閣下看到的是否自己的眼睫毛 ? ! XD∼

下面引用由sgrlto2006/08/09 09:29pm 發表的內容:
多佛魔鬼應該就是這個吧!!
了解…唔該哂你貼出黎比我睇…
有少少似既…不過我諗應該唔一樣啦

下面引用由影子鴻2007/03/18 02:35am 發表的內容:
了解…唔該哂你貼出黎比我睇…
有少少似既…不過我諗應該唔一樣啦
但多佛魔鬼的樣子未曾試過被人拍攝下來 , 一
直以來都是由目擊者口描而製成合成圖 , 所以
才有不止一人覺得牠們相似 .....

下面引用由戒*奶2006/08/03 06:07pm 發表的內容:
佢個樣有小小似魔戒果隻野--
仲有最後個人話保留佢..跟隻野而家仲係度??
我睇完幅相......
本人都覺得俊怪物既五官都好似The Lord Of The Rings
入面既"咕魯".......................

下面引用由影子鴻2007/03/18 11:40pm 發表的內容:
多佛魔鬼都係係果帶出沒??
唔知道你之前有冇貼過關於佢既資料呢?
如果有,我都可以睇番果篇文章…
睇下點解佢咁勁…無人影到佢
拍攝不到牠的原因應該是牠曝光次數不
多 ! 而牠亦極可能是外星生物 , 即是身
邊有飛碟 , 可以神出鬼沒 .....