返回列表 回復 發帖

[原創]【7月29日.拍攝了非法擅闖民居的 ...污穢人形怪物】

的確有一點似多佛惡魔,個頭不夠大
如果唔係可能更似...
會唔會又有人屁股痕呢?本人覺得可信性並不高XDDD∼

[原創]【7月29日.拍攝了非法擅闖民居的 ...污穢人形怪物】

下面引用由chung12192006/08/03 11:13am 發表的內容:
一個人屁股痕就話唧 , 兩母女都同一時間
個 ..... 屁股都痕 ? 咁就的確非常離奇 .....
其實佢都有點似外星人 , 但雙眼就無灰人
咁大囉 !
諗諗下好似智利小外星人咁...
你應該都認同我講︿︿不過智利小外星人好似係假

下面引用由chung12192006/08/03 02:13pm 發表的內容:
對啊 ! 被你一言驚醒 !! 就是上面相片中的
小傢伙 , 的確跟牠的外型最接近 ......
智利小外星人的確有可能是假 , 要做出這
種效果的合成圖片並不算是難事 !
...
我覺得都係似膠玩具多d.....
兩母女屁股痕做新聞XDDD

下面引用由chung12192006/08/04 10:06am 發表的內容:
最弊就係影得唔係太清楚 , 不過太清楚
又不像是在動態中拍攝 ......
似被『起』晒毛?膠公仔 ? 有一點吧。
如果做新聞俾我知道兼且佢地住得近的
...
不是大點比較舒服嗎??軟熟麻
可能本身是兩母女的玩偶
應該是牠不聽話就想殺了這隻東西XDDD∼

下面引用由仇愁2006/08/03 09:13pm 發表的內容:
個人認為似隻甩毛猴
or變異生物?
又或者是假的
當然,我會認為是o個兩母女特登刮走隻猴子d毛
...
甩毛猴,這隻甩毛猴莫非係孫悟空?
睇怕是新品種哩^v^~*

下面引用由影子鴻2006/08/09 08:34pm 發表的內容:
我反而睇唔知佢係咩黎
不過幾有興趣嘍
多佛魔係咩黎嫁@O@
未聽過~
多佛魔鬼應該就是這個吧!!