返回列表 回復 發帖

[原創]【拍攝下佛羅里達魔鬼、波多里各吸血巨獸人】

下面引用由chung12192007/05/23 06:19pm 發表的內容:
如果剛巧有攝影器材 , 再剛巧被這類
謎樣危險生物襲擊 , 或然率有可能比
中六合彩還要低 ......
就算要拍攝都好難 ! 更可能還未舉起
...
可能牠在發明星夢,
同攝影師講:Take a photo for me, or I will eat you﹗
在這個情況底下誰會不拍呢﹖

下面引用由chung12192007/05/23 08:51pm 發表的內容:
如果用我部手機拍成短片比較好一
點 , 放在 youtube .....
標題係﹕【兩位勇男狠揍...香港美孚小野人】
扮演小野人的當然是 chan1 , 今次我做攝影師 , 而
...
追住佢黎打xDD"
我想做導演好耐架啦/___\"平時我見D AV導演佢地睇得咁爽
不過尼次都唔錯,,可以打小野人!!"我地會一夜成名XD

下面引用由克斯頓2007/05/23 09:35pm 發表的內容:
可能牠在發明星夢,
同攝影師講:Take a photo for me, or I will eat you﹗
在這個情況底下誰會不拍呢﹖
你點知佢會講英文 ?
唔通係你扮 ?
乖乖地從實招來 ! 否則你會成為引卓柏
吸血獸人的第三個『 餌 』.....嘿嘿 ∼

下面引用由chung12192007/05/24 06:06am 發表的內容:
你點知佢會講英文 ?
唔通係你扮 ?
乖乖地從實招來 ! 否則你會成為引卓柏
吸血獸人的第三個『 餌 』.....嘿嘿 ∼
嘿~唔好啊攝影師,我唔想比人食呀...我說了
我想英文是國際語言,如果牠說日文的話那會聽得懂?
你們好像欠了一個動作指導,就由我來當吧

下面引用由克斯頓2007/05/24 06:43pm 發表的內容:
嘿~唔好啊攝影師,我唔想比人食呀...我說了
我想英文是國際語言,如果牠說日文的話那會聽得懂?
你們好像欠了一個動作指導,就由我來當吧
你大可放心 , 我絕對會阻止卓柏吸血
獸人食你 , 因為卓柏吸血獸人是飲血
為生 ....
動作指導似乎太辛苦你喇 ! 你都係做
番一個好孩子而乖乖地被綁實 , 咁仲
舒服得多啦 !

下面引用由chung12192007/05/25 04:42am 發表的內容:
你大可放心 , 我絕對會阻止卓柏吸血
獸人食你 , 因為卓柏吸血獸人是飲血
為生 ....
動作指導似乎太辛苦你喇 ! 你都係做
...
要我被綁著做餌﹖
場面不夠豐富喎,我一定會跟牠拚命,
更何況我有少許反叛,不是一個"好孩子"啊,
嘿嘿~

下面引用由克斯頓2007/05/25 03:57pm 發表的內容:
要我被綁著做餌﹖
嘿嘿~
既擁有反叛的心 , 若是你生在中
東應該會成為革命者 , 甚至人肉
炸彈 !
那你要替我和 sgrlto 找一個合適
的好孩子來讓我們的理想達成 !

下面引用由chung12192007/05/25 06:26pm 發表的內容:
既擁有反叛的心 , 若是你生在中
東應該會成為革命者 , 甚至人肉
炸彈 !
那你要替我和 sgrlto 找一個合適
...
反叛不代表不羇呢.....
人肉炸彈﹖我不是無腦的...哈
要找一個"好孩子"很難哦,
不如當街捉一個吧,
或者可以在此招募一位會員呢...哈哈

下面引用由克斯頓2007/05/25 03:57pm 發表的內容:
要我被綁著做餌﹖
嘿嘿~
反叛的孩子要遭受到懲罰..嘿嘿..
更何況你不是一個好孩子
活捉你到佛羅里達魔鬼面前...這就是你反叛的懲罰...

我覺得第一張照片,好像有點假,感覺先準備好的。
第二張的話,我沒聽過波多黎各有野人。