返回列表 回復 發帖

[原創]【神秘巨型水棲UMA.附錄影片.雪人龍蝦.附相册】

第一時間諗到「冰鮮急凍蟹」= =
都係費時入相冊睇..........都係怕麻煩........都係覺得唔抵(入去就係.......唔好咁多廢話啦........我都要鬧下自已)
有兩個可能........1:河中既海豚趕魚.2:真係u.m.a.

下面引用由柴人2006/03/20 04:45pm 發表的內容:
都係費時入相冊睇..........都係怕麻煩........都係覺得唔抵(入去就係.......唔好咁多廢話啦........我都要鬧下自已)
有兩個可能........1:河中既海豚趕魚.2:真係u.m.a.
第一個可能都好似,大魚係咁追d魚仔,海豚游水既動態都好似片中既生物

下面引用由柴人2006/03/20 04:45pm 發表的內容:
只睇錄影短片 ? 你都幾易滿足喎 ? 哈 ~
入相册....覺得麻煩 ?
如果我不設密碼會不會好一點呢 ?
似海豚 ? 咁哩條海豚似乎都好瘦.....

下面引用由sgrlto2006/03/20 06:02pm 發表的內容:
第一個可能都好似,大魚係咁追d魚仔,海豚游水既動態都好似片中既生物
連你都覺得似海豚 ....?
如果有水柱噴出的話 , 那有可能就是了.....

下面引用由chung12192006/03/21 06:03pm 發表的內容:
連你都覺得似海豚 ....?
如果有水柱噴出的話 , 那有可能就是了.....
海豚好像不會噴水柱的喎!!?鯨魚才會噴水的

下面引用由sgrlto2006/03/21 06:09pm 發表的內容:
海豚好像不會噴水柱的喎!!?鯨魚才會噴水的
不會嗎 ? 我的記性又搞亂了 , 呵呵 ∼
但牠的鼻孔是跟鯨魚一樣在上方啊 !

@@我的天啊!
我有好多圖看不到TT
不過那個毛絨絨的龍蝦蠻可愛的!
不過那影片也是很不錯的說!
不知道下次有沒有人敢進一點去拍拍看^^|||

下面引用由110655662006/09/07 10:22pm 發表的內容:
@@我的天啊!
我有好多圖看不到TT
不過那個毛絨絨的龍蝦蠻可愛的!
不過那影片也是很不錯的說!
...
那些圖片看不到也沒有辦法啊 ! 因為伺
服器受壓 , 相片來源不夠穩定所致.....
嘩 ? 落水影那生物 , 嫌命長咩 ?

真奇怪..是什麼引力使他們這些  謎樣生物繼續活下去的??
你們有沒有想過這個問題??
至於那個螃蟹..有點不稀奇...世界上的物種還很多...
說不定還有比這個~長的更怪..或長的漂亮的....

下面引用由spest31222006/09/24 10:29pm 發表的內容:
真奇怪..是什麼引力使他們這些  謎樣生物繼續活下去的??
你們有沒有想過這個問題??
至於那個螃蟹..有點不稀奇...世界上的物種還很多...
說不定還有比這個~長的更怪..或長的漂亮的....
什麼叫『引力』, 你指的是『原因』嗎 ?
螃蟹因為是白色才受人注目 , 好像最近出
生的白色水牛在很多網頁也有報導 ......