返回列表 回復 發帖

水怪的牙齒+討論

下面引用由joe1986632005/06/03 03:24am 發表的內容:
Thanks for your sharing! ^.^
The news is really interesting & useful for me...
In fact I want to know more about Loch Ness monster...
And I hope that there will be more news about Loch Ness monste ...
好彩都睇得明,你寫乜.你都半信半疑,是嗎.
有另一生物存在,有可能既.
我有找過其他網站,好似冇update到,可能我不耐煩la
索性post上來先算.

水怪的牙齒+討論

會不會是巨大的鰐魚?
有些人會把養得太大的隨意放生危害別人,就像前陣子南生圍一樣

水怪的牙齒+討論

下面引用由lokistwofive2005/06/05 11:09pm 發表的內容:
會不會是巨大的鰐魚?
有些人會把養得太大的隨意放生危害別人,就像前陣子南生圍一樣
鱷魚,有可能.要去驗吓隻牙la,其實甘簡單既事,
可能都做左勒.多謝你意見.

水怪的牙齒+討論

水怪係唔係好多種類?
我認為果幅圖應該食肉
佢d牙禁長

水怪的牙齒+討論

下面引用由肥文2005/06/06 08:47pm 發表的內容:
水怪係唔係好多種類?
我認為果幅圖應該食肉
佢d牙禁長
現在可能一條OR MORE,都已經傳左甘耐,若果仲計品種,就真係煩死.
係食肉既.

水怪的牙齒+討論

其實尼斯湖入邊係點嫁?係咪好冷無人落到去??

水怪的牙齒+討論

his teeth look like a monster's teeth...and i think this monster is eat meat..not vegetable!!!

水怪的牙齒+討論

下面引用由larryfung2005/06/10 00:25am 發表的內容:
其實尼斯湖入邊係點嫁?係咪好冷無人落到去??
呢個問題,我都答不到你,衹知好大的湖.睇吓有冇人回應你.
andywong:食肉,係la.我想會有下文既.

水怪的牙齒+討論

下面引用由chung12192005/06/10 06:16pm 發表的內容:
我知道有個網站可以通過湖底的攝影機....睇到湖底 , 我只記得在恐怖熱線....露芙有提起過 , 當時我有抄低 , 但後來唔見?張紙....唉 ~
想吓好la,嗰部攝影機,咪漆黑一片,乜都冇野睇,仲有隨時中毒呀!

水怪的牙齒+討論

咁佢係食咩??
水內面點有meat俾佢食呀??