返回列表 回復 發帖

水怪的牙齒+討論

下面引用由chung12192005/06/15 02:20am 發表的內容:
俾個網址o黎睇睇啦 ? 快 ~ 快 ~ 快 ~
嗱嗱......補番數,網址:
http://www.lochness.co.uk/livecam/
有兩部cam.一部wideshot,一部影城堡,依家幾好早上,而水底個部係同衛星一齊,要click入去睇,仲要有java先睇到,load幾耐ga,我等唔切走左無睇.
scorpion1030:有魚ga ma.

水怪的牙齒+討論

點解一定係話==>水怪...  可能 係d咁隱蔽?叢林裡面....仲會有d不知明?肉食性動物存在呢..

水怪的牙齒+討論

下面引用由speedboy2005/06/17 09:27pm 發表的內容:
點解一定係話==>水怪...  可能 係d咁隱蔽?叢林裡面....仲會有d不知明?肉食性動物存在呢..
其實我條題目問左你是否認為有另一生命体存在呀,有冇睇............

水怪的牙齒+討論

看銀背猩猩阿雖然他們是吃素哦而也有出打獵吃肉呢........不過還真的有點奇怪

水怪的牙齒+討論

想知發現個隻動物死屍個陣,件野死左幾耐o架~~
如果想知隻水怪係點o既話!~~欏佢隻牙o基因去複製隻咪知囉~~

水怪的牙齒+討論

下面引用由crazykerry2005/06/22 08:43pm 發表的內容:
想知發現個隻動物死屍個陣,件野死左幾耐o架~~
如果想知隻水怪係點o既話!~~欏佢隻牙o基因去複製隻咪知囉~~
複制,,,,我想問去邊度找合適卵子,若果甘易做到,
世界大亂了,睇得電影太多了!

水怪的牙齒+討論

下面引用由larryfung2005/06/10 00:25am 發表的內容:
其實尼斯湖入邊係點嫁?係咪好冷無人落到去??
我之前睇過某書,講到尼斯湖下好混濁,所以多年來水怪的照片
多數也在水面拍到,而在水底的水怪要距離照相機很近才能拍到

水怪的牙齒+討論

我睇過1本書叫' 彗星來臨之夜 '入便都係講水怪......捕食陸上動物行為更加係一樣.....
之不過係故事..........真唔真我就唔知喇

水怪的牙齒+討論

我也看過那本"彗星來臨之夜",我認為作為一本抉擇叢書是不錯,
但內容此終太過浮誇,不可作參考之用

水怪的牙齒+討論

下面引用由聖殿之龍2005/10/29 03:19pm 發表的內容:
我之前睇過某書,講到尼斯湖下好混濁,所以多年來水怪的照片
多數也在水面拍到,而在水底的水怪要距離照相機很近才能拍到
hey....以我用肉眼看過的影片,大多數都是只能拍到水面波紋.
而真身未見其形,跟著就在電視製作一個特備節目.永遠都是
失望兼無謂.
而照片就看來看去都是那幾張,有假有真.有點悶了.