返回列表 回復 發帖

[原創]【殺食人畜、水陸兩棲的獨眼怪.吃腦惡魔】12月25日更新

食腦漿= =嘔~
這UMA很嘔心呀.......不過我覺食人UMA會可信性高一些
至少有頭骨睇....

[原創]【殺食人畜、水陸兩棲的獨眼怪.吃腦惡魔】12月25日更新

下面引用由日向神月2005/12/28 09:42pm 發表的內容:
哦 原本係咁 我而家明la thx^^
有興趣就用『搜尋』功能搵埋我其餘文章來看 ....

下面引用由月想2005/12/29 00:53am 發表的內容:
食腦漿= =嘔~
這UMA很嘔心呀.......不過我覺食人UMA會可信性高一些
至少有頭骨睇....
如果要信就梗係隻食人UMA ,
不過我就無其餘骨架?。

我睇黎睇去個張實物相片  都唔知邊到係個頭黎既  靖 問有冇人可以話我知邊到係個頭黎呀

下面引用由rexwong19902005/12/29 09:41pm 發表的內容:
我睇黎睇去個張實物相片  都唔知邊到係個頭黎既  靖 問有冇人可以話我知邊到係個頭黎呀
成個都係呀  , 只係得一個頭骨
咋 , 明白未 ?

食人同動物果隻怪獸既圖
我真係唔識講佢係咩嘍
....
食腦惡魔個樣好似羊@@..我覺得.....

下面引用由影子鴻2006/02/19 02:10am 發表的內容:
食人同動物果隻怪獸既圖
我真係唔識講佢係咩嘍
....
食腦惡魔個樣好似羊@@..我覺得.....
有人話似食蟻獸.....
似羊嗎 ? 嘿嘿 ∼
但牠卻沒有羊那般溫馴啊 !
比佢見到就弊傢伙? , 一啖
吞你落肚 ....咕咯....唔 ∼ 正∼

實在看不出來獨眼怪物比較偏向那種生物耶,大自然真是太奇妙了~~

管理員按:無意義回覆

下面引用由alien20462006/03/22 01:01pm 發表的內容:
无钱啦,搂住的帖子不要卖供贵啊
4780 網元都話無錢..我暈了∼只不過係幾十蚊ja∼!!
能夠睇到這些奇怪生物,算底了!