返回列表 回復 發帖

[原創]【06年7月末發生 ...沼澤狼人襲擊婦人 , 附實照、4 段錄影片】

影到狼人背面經已很難得了..而且很清楚
感覺很像人扮-3-”因為實在太近∼為什麼狼人會聽不到腳步聲呢?
可能牠有點撞聾XDDD∼而牠的手很真實
好像電影裡扮演狼人角色的人物..
而牠的身高是比平常的人高,圖中的狼人好像都有3尺
我覺得牠不像狼∼熊比較似啊..
希望有獵人用麻醉針打暈牠吧!!︿︿

[原創]【06年7月末發生 ...沼澤狼人襲擊婦人 , 附實照、4 段錄影片】

下面引用由chung12192006/08/07 06:17pm 發表的內容:
的確有不少人認為這照片是假的 , 是找人扮狼人。
3 尺 ....? ......你入錯字嗎 ?
哩隻不明人形生物至少身高都有 7 尺喇。
我也覺得從牠背後看起來像是一頭成年的熊人 , 但
...
2米半啦︿︿
熊其實都好少可能既..
因為如果係熊既話
佢唔會無啦啦企起身...
除左有敵人,觀察等之外∼
熊人唔會企起身
而圖中我們懷疑是熊的物體,全部圖片都是企起來
而第一張係四周都沒有阻礙牠的東西,更沒有其他有生命的巨大生物(除了後面的人和小樹林外)
所以我排除左是熊的機會
比較有機會的是狼人或人扮啊!!

下面引用由莫札蚊2006/08/07 06:17pm 發表的內容:
自己就覺得唔可信...狼既嗅覺應該比人高,唔係多數動物既警覺性都比人高無理由察覺唔到有人係後面影緊佢架∼
同埋隻狼人似熊人多D喎∼∼∼但係目擊者又會咁肯定隻野係狼人黎既??
我都有諗過,除左嗅覺之外仲有聽覺∼
有可能長期住係沼澤到,被沼澤地帶的科學物質影響到了牠的嗅覺能力
而聽覺能力就可能牠是撞聾的∼-3-”

下面引用由lastraven2006/08/08 09:22am 發表的內容:
個人就唔多相信,
1.學你話齋,先一個多星期就已出現了 3 份目擊報告真係誇張 , 仲要有人拍下牠的照片
乜o個區d風景靚到成日有人帶相機入去?
而且之前冇?
...
1唔信係好正常既...無人迫你去信
其實以加好多人都係帶著相機走圍走,係你唔知...而且仲要係咁靚既地方
緊係要有部相機係手,咩都影一餐啦
點解你話而且之前冇呢?你點知架??
2d毛顏色好唔協調-3-”除左北極熊,灰熊,黑熊,我諗仲有好多都係咁
而且佢係係沼澤地帶居住,毛d色澤唔協調亦都係正常既...
好亂嗎?那當然啦..沼澤好多水,可能佢岩岩沖完涼整到個身咁,d毛係比其他動物硬
沼澤除左水仲有泥,就好似你ja頭咁用d泥整到d頭髮硬晒咁
有一隻動物既毛係好似好似佢既,就係樹懶,有可能係樹懶同熊既結晶品XDDD∼
樹懶1
樹懶2
樹懶3

下面引用由jeffin0132006/08/09 12:04pm 發表的內容:
怎麼看都像是一隻大灰熊!!!!!!!!
其原文在這裡!!!!!好像跟沼澤狼人無關時間是2006年7月
◆オクラホマで撮影されたビッグフ...
我看不懂你的日文啊!!
你在說什麼??
大灰熊?我想不是吧...如果你說是人扮就比較信
大多數不是大灰熊,你看牠的手掌..如果是灰熊的話應該不會那麼小的
還有背脊和頭...熊不會這樣的啊
是這樣的

下面引用由影子鴻2006/08/09 08:26pm 發表的內容:
覺得似熊XDDDD
不過我唔多信佢警覺性咁低
比人影左都唔知嘍
是啊...
更奇怪既係,點解那隻熊會企起身走路呢?
還有牠的身軀根本不像熊人- -”
所以都係有兩個可能性
一.人扮既狼人
二.真既狼人
又係癈話-3-”,其實仲有一個可能性,就係雜種∼熊加其他動物生出來的東東

下面引用由chung12192006/08/10 01:41pm 發表的內容:
怎麼這麼中ㄗ?? 沒時間嗎 ?
像態 ? 但也有可能這頭熊亦是人
扮的啊 !
可能個鼻同耳朵都入了水 , 閉塞了 ! 呵呵 ∼
到時假狼人變了浮屍.....
新頭條
特別新聞報導....有一名扮演狼人的無聊流浪漢
在沼澤扮作,被獵人追殺....結果逃到沼澤地帶浸死了!