返回列表 回復 發帖

公告.更新2.一個匿藏於本網達兩年以上的超級盜文喪貼者

下面引用由soso1282007/03/07 05:53am 發表的內容:
chung1219....2000fu...己有回應你看!>>>http://www.2000fun.com/bbs/pm.php?action=view&folder=inbox&pmid=1861885
QUOTE:
龍XNO1 向您報告以下的帖子,詳細內容請訪問:http://www.2000fun.com/bbs...
我已發了訊息回應妳 , 妳收到未呢 ?
我要改改外號至得 , 論壇中『被盜文最多的人形 UMA』.....
搵盡籍口把『賊贓』保留在自己論壇的人跟某
個『盜文喪貼者』基本上沒有什麼分別。

下面引用由yeungm2007/03/08 08:20pm 發表的內容:
i guess ban his ip adress and delete his account would be the best
多謝閣下的支持~
其實這論壇的盜文者已被正法了 , 他再不能
到訪 cyber - x 論壇 , 只能做一個『訪客』...

下面引用由chung12192007/03/08 08:29pm 發表的內容:
我已發了訊息回應妳 , 妳收到未呢 ?
我要改改外號至得 , 論壇中『被盜文最多的人形 UMA』.....
搵盡籍口把『賊贓』保留在自己論壇的人跟某
個『盜文喪貼者』基本上沒有什麼分別。
chung1219 -你是E mail...我定pm???E mail 就收唔到!你不如 E mail 比我.教我怎回覆!我會再去投訴叫佢論壇刪掉全都部偷來自cyberxfiles...你原創文章!唔理再投...投到刪掉為止!!!

下面引用由chung12192007/03/09 03:43am 發表的內容:
多謝閣下的支持~
其實這論壇的盜文者已被正法了 , 他再不能
到訪 cyber - x 論壇 , 只能做一個『訪客』...
chung1219 -釘左佢IP..即是佢用咩名都唔可以登入??徐非佢好似你咁上網吧!或去D fd...先可開新a/c...!

下面引用由soso1282007/03/09 05:30am 發表的內容:
chung1219 -釘左佢IP..即是佢用咩名都唔可以登入??徐非佢好似你咁上網吧!或去D fd...先可開新a/c...!
妳說得對 ! 除非去網吧。
佢 ip 多得好驚人 , 但在此不能 post 出 !

2000fun個板主正一廢物........
個前板主之前請我做個區既板主.......
好彩我仲未答應咋.....呢d甘既論壇.....
做唔做都算啦........
無論點都好啦....支持你..............^^

下面引用由AlienVirgin2007/03/10 00:53am 發表的內容:
2000fun個板主正一廢物........
個前板主之前請我做個區既板主.......
好彩我仲未答應咋.....呢d甘既論壇.....
做唔做都算啦.....
...
廢物 ? 說得好 !
根本佢都唔識做版主 , 佢訊息中話歡迎我
去 2000 fun 出文章 , 哼 ~ 我出 ....出...出條
毛呀 !
我估佢年紀應該不大 , 因為佢根本唔知咩
叫『互相尊重』!
其實刪晒那些盜文就最好 , 我都唔想用哩
種宣傳方式 !
會員介紹朋友來看文的宣傳方式 , 我都會
接受 ...
網上大把論壇啦 ! 俾我都唔做 ! 版規又求
其 !  版主只是掛名形式而沒有執行版規 !
又唔即刻正法盜文者 , 我主題上有 cyber 就
即時釘死我 ip , 擺明唔公平到出晒面 ! 哩類
論壇遲早會被人入侵破壞 ! 這就是因果 ....
該論壇出現名字叫『黑色地帶』的會員就
係我 , 釘我一百次 ....二百次 ...都無用 , 我
有不死身 ! 我喜歡何時發言都得 , 哩個版
主以為釘死『山之風』就得 ! 天真 ~~~

下面引用由soso1282007/03/09 04:46am 發表的內容:
chung1219 -你是E mail...我定pm???E mail 就收唔到!你不如 E mail 比我.教我怎回覆!我會再去投訴叫佢論壇刪掉全都部偷來自cyberxfiles...你原創文章!唔理再投...投到刪掉為止!!!
按下連結 .....
http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2382470&page=1&extra=page%3D1#pid41050042
好一個不知所謂的『 鐵幕論壇 』!!
黑色地帶正是我 CHUNG1219 ! 嘿 ~
有 D 人以為論壇係佢自己搞就可以隨便定立
版規而妄顧其他人 , 我相信世上有因果 , 而
網上同樣也會有的。.....

盟友別生氣, 在cyberX盜文的並不只他一個, 而被盜的也不只你一個, 我在香港只有一個討論區, 看過很多篇熟口熟面的文章, 最厲害係西藏龍, 發完又發, 連相都貼埋, 最出奇的一次, 我在其他網站download出來的相, 貼在世界是否有龍的回復內, 在另外一個討論區內, 龍的文章不只照字搬字, 連我的回復貼圖都照搬過去, 我回復你天蛾人那篇也貼圖在回復內的天蛾人及雷鳥的圖片, 也被人盜貼在其他討論區的文章內, 本來網上的圖片一再出現並不為奇, 奇就奇在, 天蛾人和雷鳥的圖片, 我在不同的網站找來, 而在那篇文章內同時出現, 又好像我發的天池有人拍到水怪, 也被人盜貼左去另外的討論區啦, 所以現在我唔會發新文章啦!

下面引用由rttkamet2007/03/10 06:18pm 發表的內容:
盟友別生氣, 在cyberX盜文的並不只他一個, 而被盜的也不只你一個, 我在香港只有一個討論區, 看過很多篇熟口熟面的文章, 最厲害係西藏龍, 發完又發, 連相都貼埋, 最出奇的一次, 我在其他網站download出來的相, ?..
盟友 ~ 你好 ∼∼^^
俾人拎走相片就無得好講 , 因為相
片不是自己拍攝 , 但文章被拎走就
真係過份 ....
西藏龍 ? 我知道 ! 在這論壇都被重
Post 了三次 , 不過這些重發文章在
我第一日擔任妖獸顧問時已立即刪
除了 !
你想追究大可把轉貼的論壇在這裡
post 出 , 我會盡力為你爭取回一個
公道 !