返回列表 回復 發帖

【買醉後的巫婆....被人發現而突然飛走.附照片、錄影片】

相片、短片來自西班牙新聞網}_____[/glow]
此次詭異事件發生於 2 0 0 7 年的一個晚上 , 發生時
間是 11 : 17 p.m , 錄影片卻顯示時間是 11 : 18 p.m....

這怪人一身都是穿著黑色服飾 , 他出現了一會 , 突
然於數秒後起飛 , 極速消失得無影無蹤 ! !

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

當時也有失業者在邊路 , 這路段在以往亦發生了不
少怪事 , 令人費解不到的個案著實多得很 , 曾經出
現過飛行巫婆 , 附近有時在夜間會傳來一陣陣令人
毛骨悚然的啜泣聲音 , 除此之外甚至有不少人目擊
到死靈的隊伍出沒 ......
這巫婆之行徑就令人有更多問題 , 為什麼牠要這樣呢 ?
目的是想嚇唬人們嗎 ?
還是根本想遠離人群呢 ?
飲醉了而一時不慎被人目擊到嗎 ?

CHUNG1219 ﹕這事件令我感到發笑 , 但當時的目擊
者可能只得感到一個『驚』字 , 我也不知道到底是
目擊者飲醉抑或是飛魔飲醉 ? ! 勁搞笑 ....
但的確是被人拍攝了相片及短片 ....哈哈哈 ~~~~~

這數日出的文章會較快而密 , 各位留意喇 !
[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
檔案區相關檔案
靈異新聞
有違愛因斯坦相對論黑洞「閃電」快過光速
愛因斯坦的「相對論」表明,在真空狀態中,光速是全宇宙最快的東西。惟這套學說可能很快變得過時,皆因西班牙天文學家觀察到一道伽瑪射線,速度竟然比光速快。 ...
靈異新聞
農民信巫術蒸熟病妻
河南省一名農民在妻子患上精神分裂症,四處求醫、吃藥、住院不果後,竟花重金向當地一名巫婆求助。農民後來遵照巫婆的指示,用大缸煲熱水蒸妻子,結果將妻子活活蒸死。照巫...
靈異新聞
淡水巨魚
來自英國的魯克(左)和巴斯較早時在西班牙巴塞隆拿附近埃布羅河釣魚時,捕捉到一條長二點三米,重九十六公斤的雌性鯰魚,是歷來最大條在淡水中捕捉到的魚。兩人為鯰魚量度...
靈異新聞
客機滑出跑道墜山谷爆炸 印度空難158死...
印度昨日(周六)發生空難,印度航空公司旗下廉價航空公司「印航快運」( Air India Express)一架波音737-800客機,在南部門格洛爾市( Man...
討論區相關主題
[原創]【史上最 Q 的飛行人形生物.神秘飛行生物、附錄...
[原創] 【新品種.稀有動物圖、文、錄像集】介紹13種動...
香港蠑螈
[轉貼]一宗發生係 1977年12月29 曰極度恐怖交通...

[原創]【買醉後的巫婆....被人發現而突然飛走.附照片、錄影片】

睇極都係好似普通人一個之嘛....
唔通飲醉果個先係目擊者...?
段片都係相黎咋啵...一幅一幅彈出來=~=
可信度不大..."
事發地點係邊架??唔會又係墨西哥呀?___?

[原創]【買醉後的巫婆....被人發現而突然飛走.附照片、錄影片】

下面引用由sgrlto2007/04/29 04:43pm 發表的內容:
睇極都係好似普通人一個之嘛....
唔通飲醉果個先係目擊者...?
段片都係相黎咋啵...一幅一幅彈出來=~=
可信度不大..."
...
我唔覺得佢似巫婆 , 成個男人咁樣 .....
地點又俾你哩個超級智慧生命體估中 ! 正是.....老墨 !!
但的確有一張相片顯示佢真係曉飛個? ! 仲身上好似
有雙翼咁既款添 ! .......

得黑色一舊野~
點講都唔似wo~
段片我又未睇得到~
好難話係就係架wo~

下面引用由chung12192007/04/29 08:18pm 發表的內容:
我唔覺得佢似巫婆 , 成個男人咁樣 .....
地點又俾你哩個超級智慧生命體估中 ! 正是.....老墨 !!
但的確有一張相片顯示佢真係曉飛個? ! 仲身上好似
有雙翼咁既款添 ! .......
成個男人咁xDDD講起又覺得似...
不如叫巫師算啦咁..
佢身上對翼好薄..可能係燈光問題啦
有少少似精靈既感覺...

下面引用由sgrlto2007/04/30 07:06pm 發表的內容:
成個男人咁xDDD講起又覺得似...
不如叫巫師算啦咁..
佢身上對翼好薄..可能係燈光問題啦
有少少似精靈既感覺...
巫師嗎 ?
都可以的 , 總好過叫『巫佬』、『巫坑』之
類的稱呼 .....
我突然腦裡靈光一閃而想到一件事 , 這傢伙
會否就是 M.I.B. 呢 ?
因為看他的步履姿勢像是飲『大左』咁款 !!

下面引用由ZenasD2007/04/30 02:09pm 發表的內容:
得黑色一舊野~
點講都唔似wo~
段片我又未睇得到~
好難話係就係架wo~
你睇完之後又係無回覆 , 我現在的心
情接近是一個被人欺騙了感情的少女
那樣差不多 .......嗚咽∼∼∼∼
不過你總好過其他人懶得回覆一次 !

下面引用由chung12192007/04/30 08:19pm 發表的內容:
巫師嗎 ?
都可以的 , 總好過叫『巫佬』、『巫坑』之
類的稱呼 .....
我突然腦裡靈光一閃而想到一件事 , 這傢伙
...
係啵...M.I.B又幾似啵
因為有人話MIB D人好奇怪同行蹤好飄忽架
今次又係啵...飛走左~"

下面引用由sgrlto2007/04/30 11:54pm 發表的內容:
係啵...M.I.B又幾似啵
因為有人話MIB D人好奇怪同行蹤好飄忽架
今次又係啵...飛走左~"
傳聞中的 MIB 成員有些是外星人 , 這傢
伙或許是任職 MIB 的 UFH .....

下面引用由chung12192007/05/01 03:11am 發表的內容:
傳聞中的 MIB 成員有些是外星人 , 這傢
伙或許是任職 MIB 的 UFH .....
等我尼個超級智慧生命體黎破解啦!!
尼個人其實係.......
係...............
係我黎架xDDDD
講笑..我諗係MIB D人黎架啦!!
睇佢行為咁奇怪加上隨時可以消失..
佢仲唔係MIB\33333/"咪郁,,飲醉果個人企響度