返回列表 回復 發帖

[原創]【買醉後的巫婆....被人發現而突然飛走.附照片、錄影片】

片果度變左一幅幅相
我就睇唔到佢識飛啦
而且係黑色一舊野…似男人多dwo個身形

[原創]【買醉後的巫婆....被人發現而突然飛走.附照片、錄影片】

LBHIDDEN[4]LBHIDDEN
下面引用由影子鴻2007/05/01 11:10pm 發表的內容: 片果度變左一幅幅相 我就睇唔到佢識飛啦 而且係黑色一舊野…似男人多dwo個身形
多謝閣下的回覆 ∼^^ 你看不到這傢伙身上像是有斗蓬或翅膀嗎 ? 其實個主題可以不用『巫婆』, 而用『飛魔』又 或『 UFH 』都可以的。 ____________________________________
檔案屬性 :

在 2 0 0 5 年 8 月下旬期間,包括麥克、Tammi、約翰、大衛和我 Lanny L 相約一起到野

神秘調查員﹕

{Cyber - X 論壇 Chung1219 顧問的授權文章} ufh http://www.eldurmientedeorizaba.com.mx/PARALA%20WEB%20HOMBRE%20ALADO%20NOCHE%20ROSS.wmv _____________________________________________ 此次詭異事件發生於2007年的一個晚上,發生時間是11:17p.m.錄影片卻顯示時間是11:18p.m,這怪人一身都是穿著黑色服飾,他出現了一會,突然於數秒後起飛,極速消失得無影無蹤!! 在相片.3中清楚地區別出牠是一個白人,穿著的像是一件長身的黑色雨衣之類的服裝。 在相片.4中的牠開始展開了雙手和雙翼,接著便在幾秒鐘之內消失。 從相片中也可以看得更清晰一點,牠有非常長的脖子和非常長的腿,但面孔跟身體的比例似乎細小了一點。 http://www.eldurmientedeorizaba.com.mx/PARALA%20WEB%20HOMBRE%20ALADO%20NOCHE%20ROSS.wmv 觀乎其站姿而推斷,這位巫婆或飛魔似乎也飲了不少酒下肚,接著露出像是一雙翅膀般的東西一飛 ......衝天!! 當時也有失業者在邊路,這路段在以往亦發生了不少怪事,令人費解不到的個案著實多得很。曾經出現過飛行巫婆,附近有時在夜間會傳來一陣陣令人毛骨悚然的啜泣聲音,除此之外甚至有不少人目擊到死靈的隊伍出沒 ...... 這巫婆之行徑就令人有更多問題,為什麼牠要這樣呢? 目的是想嚇唬人們嗎? 還是根本想遠離人群呢? 飲醉了而一時不慎被人目擊到嗎? CHUNG1219 ﹕這事件令我感到發笑,但當時的目擊者可能只得感到一個『驚』字 , 我也不知道到底是目擊者飲醉抑或是飛魔飲醉?!勁搞笑 .... 但的確是被人拍攝了相片及短片 ....哈哈哈 ~~

下面引用由影子鴻2007/05/01 11:10pm 發表的內容:
片果度變左一幅幅相
我就睇唔到佢識飛啦
而且係黑色一舊野…似男人多dwo個身形
其實個名唔重要架..而且未必係真係巫婆
個名係吸引讀者和帶起討論而已..
只要講「UFH」(不明飛行生命體)就ok架啦xDD"

下面引用由chung12192007/05/02 06:57am 發表的內容:
多謝閣下的回覆 ∼^^
你看不到這傢伙身上像是有斗蓬或翅膀嗎 ?
其實個主題可以不用『巫婆』, 而用『飛魔』又
或『 UFH 』都可以的。
我盲盲地XD
真係唔多覺
不過個主題真係幾吸引我入黎
下面引用由sgrlto2007/05/02 07:46am 發表的內容:
其實個名唔重要架..而且未必係真係巫婆
個名係吸引讀者和帶起討論而已..
只要講「UFH」(不明飛行生命體)就ok架啦xDD"
你都講得幾岩既
XD的確係會吸引好多人入黎討論下既XD

講真...我真係睇唔到佢點飛走(係短片到)
因為太lag...好似用d圖片整個所謂ge短片咁...(我諗...我開左太多野= =")
唔多信...因為圖片太唔清楚...就算圈左出黎都唔覺...
不過...同樓主ge感覺一樣...好搞笑= =+

下面引用由TomHomc2007/05/18 00:02am 發表的內容:
因為太lag...好似用d圖片整個所謂ge短片咁...(我諗...我開左太多野= =")
在某些角度來看的確幾搞笑 , 不過如果飛
魔真正出現在你面前 , 你絕對不會再覺得
可笑 !
而剩下來的就只有『可怕』....嗚哇 ∼∼

下面引用由TomHomc2007/05/18 00:02am 發表的內容:
我既讀後感同你一樣...-_-"
根本就唔係飛走...而係消失呢!!
我認為MIB的可能比較大...

下面引用由sgrlto2007/05/18 01:28pm 發表的內容:
我既讀後感同你一樣...-_-"
根本就唔係飛走...而係消失呢!!
我認為MIB的可能比較大...
我又忍唔住 , 我 ....我....唯有說出真相 !
其實這傢伙是 chan1 .....
喔 ~ 但這真相的可信性好低 , 等我有時
間再作個好一點的真相。....

下面引用由yuyu3132007/10/23 06:32pm 發表的內容:
相同短片都睇唔到?..................
我都知道 , 可惜我來不及上傳到自己的網站。
我會搜尋該站的新連結 , 因為該站曾經轉過網址 .....
請耐心等待 , 我會盡快搵。

檔案已經看不到了!
希望是否能補檔呢?
謝謝!