返回列表 回復 發帖

[原創]【買醉後的巫婆....被人發現而突然飛走.附照片、錄影片】

睇極都係好似普通人一個之嘛....
唔通飲醉果個先係目擊者...?
段片都係相黎咋啵...一幅一幅彈出來=~=
可信度不大..."
事發地點係邊架??唔會又係墨西哥呀?___?

[原創]【買醉後的巫婆....被人發現而突然飛走.附照片、錄影片】

下面引用由chung12192007/04/29 08:18pm 發表的內容:
我唔覺得佢似巫婆 , 成個男人咁樣 .....
地點又俾你哩個超級智慧生命體估中 ! 正是.....老墨 !!
但的確有一張相片顯示佢真係曉飛個? ! 仲身上好似
有雙翼咁既款添 ! .......
成個男人咁xDDD講起又覺得似...
不如叫巫師算啦咁..
佢身上對翼好薄..可能係燈光問題啦
有少少似精靈既感覺...

下面引用由chung12192007/04/30 08:19pm 發表的內容:
巫師嗎 ?
都可以的 , 總好過叫『巫佬』、『巫坑』之
類的稱呼 .....
我突然腦裡靈光一閃而想到一件事 , 這傢伙
...
係啵...M.I.B又幾似啵
因為有人話MIB D人好奇怪同行蹤好飄忽架
今次又係啵...飛走左~"

下面引用由chung12192007/05/01 03:11am 發表的內容:
傳聞中的 MIB 成員有些是外星人 , 這傢
伙或許是任職 MIB 的 UFH .....
等我尼個超級智慧生命體黎破解啦!!
尼個人其實係.......
係...............
係我黎架xDDDD
講笑..我諗係MIB D人黎架啦!!
睇佢行為咁奇怪加上隨時可以消失..
佢仲唔係MIB\33333/"咪郁,,飲醉果個人企響度

下面引用由影子鴻2007/05/01 11:10pm 發表的內容:
片果度變左一幅幅相
我就睇唔到佢識飛啦
而且係黑色一舊野…似男人多dwo個身形
其實個名唔重要架..而且未必係真係巫婆
個名係吸引讀者和帶起討論而已..
只要講「UFH」(不明飛行生命體)就ok架啦xDD"

下面引用由TomHomc2007/05/18 00:02am 發表的內容:
講真...我真係睇唔到佢點飛走(係短片到)
因為太lag...好似用d圖片整個所謂ge短片咁...(我諗...我開左太多野= =")
唔多信...因為圖片太唔清楚...就算圈左出黎都唔覺...
不過...同樓主ge感覺一樣...好搞笑= =+
我既讀後感同你一樣...-_-"
根本就唔係飛走...而係消失呢!!
我認為MIB的可能比較大...