返回列表 回復 發帖

[原創]【鑽臉怪虫、足以殺死你...真實鑽腦 / 頭不明怪虫......

{相片及錄影短片來自youtube.com }____[/glow]
我也不清楚這些人的面上鑽出的怪虫是哪一種 , 希
望有會員告訴給我和其他會員知道。
如看第一段短片 , 請點擊下一幅相片 ....

第一段的虫虫都好濕碎 , 至於第二段短片中出現的
虫當然比起第一段短片出現的怪虫來得更大 , 大概
還要至少大幾十倍以上 , 而且破壞力更強得多 , 一
條足以殺死你 ....嘿嘿嘿 ~

而下一段短片不是來自 youtube  , 在 youtube 裡應
該還未有這段片 , 所以要看便需要回覆 .....
[hide]
以下一段是來自bigducky.的短片 ...

CHUNG1219 ﹕我英文不好 , 短片中說的好像是一
種蛆虫 , 但亦不是人們所知的蛆虫 , 總之....總之...
... 喔 ~ 我也不知道自己說什麼了 ! 哈哈 ∼

或有些會員奇怪我竟突然至少一星期沒發表任何
文章 , 原因是有一件事困擾著我 , 而這事大家遲一
點也會知道。
至於是什麼事則請會員留意這兩、三日之內出現
於這論版的公告。
其實我都想暫時唔出文 , 但又怕你 / 妳們悶 , 所以
算了。.......
請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
檔案區相關檔案
靈異新聞
闖自殺森林 靠腳印逃出生天
過去兩周帶大家去美國看一眾民間組織,如何努力揭示外星高智慧生物的存在,揭露影子政府隱藏飛碟個案,今日暫且放下陰謀論返回地面,看看其他奇怪東西。 ...
靈異新聞
地盤掘出黑妖怪?吸水發大近一倍
黑龍江綏芬河男子王輝於地盤工作,四個月前於工地挖地意外發現一件黑色異物。有長輩指異物是「太歲」,俗稱肉露芝。該軟棉棉的異物外表並不討好,表皮有如沙紙盤,不過底部...
討論區相關主題
[原創文章][分享] mtr住觀塘方向太子站的車廂內
[原創]2006年,墨西哥大彎國家公園的神秘生物.附卓柏...
香港歷史展
[原創]【2007 年新澤西惡魔之最新動向、黑河暴行、新...

[原創]【鑽臉怪虫、足以殺死你...真實鑽腦 / 頭不明怪虫.附2短片】

呀呀呀呀.....我暈啦/3\
很噁心..還會在臉上鑽出來...
同埋接受唔到條蟲蟲係個頭
到鑽出黎囉..都唔知點解會係
頭到生出黎既/3\好想嘔...
點解會有蟲架??係唔係十年無
洗頭呀?定係食左D唔知生冷野
食到成個頭都係蟲.....?

[原創]【鑽臉怪虫、足以殺死你...真實鑽腦 / 頭不明怪虫.附2短片】

下面引用由sgrlto2007/02/28 11:16am 發表的內容:
呀呀呀呀.....我暈啦/3\
很噁心..還會在臉上鑽出來...
同埋接受唔到條蟲蟲係個頭
到鑽出黎囉..都唔知點解會係
...
哩 D 個案是非常『極』端的例子 , 最
初我見到就忍不住笑起來 , 哩 D 擺明
係『臭虫上腦』....喔 ∼ 嘰 ~
十年無洗頭 ? XD~ 或者廿年都唔奇 !

站長按︰這位會員要是一直再good的話,那就nogood了!
[glow=255,red,2]【顧問 ﹕站長慢我一步 , 我 D 提
示說話消失了!】[/glow]
goodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgoodgood

下面引用由chung12192007/02/28 05:52pm 發表的內容:
哩 D 個案是非常『極』端的例子 , 最
初我見到就忍不住笑起來 , 哩 D 擺明
係『臭虫上腦』....喔 ∼ 嘰 ~
十年無洗頭 ? XD~ 或者廿年都唔奇 !
忍不住笑出來-0-"啞....
如果尼件事發生係你身上就笑唔出了
『臭虫上腦』?可能是大腦便秘xDD"
我怕我會生,,,因為我經常大腦便秘XD

下面引用由chung12192007/02/28 03:51am 發表的內容:
LBSALELBSALE_________________________________________
搞錯呀...咁大條蟲就咁鉗出黎....
條蟲點蛀入去ga?
點解唔用滴x灌佢出黎呀?

管理員按:無意義回覆。

下面引用由sgrlto2007/03/02 03:01pm 發表的內容:
忍不住笑出來-0-"啞....
如果尼件事發生係你身上就笑唔出了
『臭虫上腦』?可能是大腦便秘xDD"
我怕我會生,,,因為我經常大腦便秘XD
收到 ! 禽晚跟鐵人風傾到 [收件匣] 爆棚 , 今
朝至知道 ! 多謝提點  ~
你話 ....你怕生虫 ? ! 你快 d 吐口水講過 ! 大
吉利是 ~ 哈哈∼

如果係真既,果d人點生活呀?食食吓飯跌條蟲...唔係....跌渣蟲落嚟,仲有側邊d人...嘩!!!!
換轉係我,我都唔知會點,一係就傻,唔係就死......你都咪話唔驚!!!

下面引用由lastraven2007/03/02 08:09pm 發表的內容:
搞錯呀...咁大條蟲就咁鉗出黎....
條蟲點蛀入去ga?
點解唔用滴x灌佢出黎呀?
滴x灌 .......個窿 ? 之後咁點呢 ? 禁
低個頭等條虫跌出來 ?
個窿都唔知道有幾深 , 如果隻虫係
裡面掙扎 , 可能痛死個女人 ......