返回列表 回復 發帖

[原創] 【2006年,異空間妖物現身過程.妖精人偶.兩段錄影片】

首先我要講果隻蛙蛙,它外表好像
中國的大頭獅子..你有同感嗎????
佢屋企收藏了許多古靈精怪既野
有鬼並唔出奇,還有波波球中有一
團奇怪既火,好像狼的形狀,外國
難道還有巫師嗎???我真的感覺
他好像巫師~~

[原創] 【2006年,異空間妖物現身過程.妖精人偶.兩段錄影片】

下面引用由日月〞2006/07/28 10:28pm 發表的內容:
CHUNG兄
怒我直言 你不是該把這文放在鬼怪嗎
嚇得我半死T^T
仲要無啦啦有音效 好驚...T^T
好大聲下d音效...但幾好聽,好舒服
我第一次都好似你咁呀!!嚇親...
但你覺得人偶不可怕嗎??

下面引用由rttkamet2006/07/28 06:44pm 發表的內容:
那個妖精人偶, 個樣好像在笑的, 的確是幾詭異, 但看他的外形又真係幾 cutie, 如果在夜深無人時唔知會唔會好似toys story咁, 開木偶party,
水晶球, 老實講比我的印象真係好似雷射球-即插電由內放出一些雷射光那...
我有諗過,如果佢地開party一定好搞笑
但我諗我係果到就嚇死左好耐了︿︿
除左龍頭之外還有很像狼頭

下面引用由Cherry∼*2006/07/30 12:26pm 發表的內容:
成本書真係多到有排睇...不過令我驚訝既係就連西遊記裡面既孫悟空,豬八戒,沙僧,鐵扇公主果d都有...其寊你都可以買返本黎睇嫁...
一聽左孫悟空,豬八戒,沙僧,鐵扇公主就已經唔想買
4 5 6 隻惡魔,西遊記一書裡面的妖精妖怪經已接近400了- x-

下面引用由chung12192006/08/02 03:30pm 發表的內容:
應該不是片段做了手腳 , 那拍攝的小
組人員不會這樣亂來。
那人偶被做了手腳的可能性則較高 ......
有關網頁資料仍未更新 .....
人偶被做了手腳,是被誰做了手腳呀X)
被妖精做了手腳XDDD∼

下面引用由孤峰2006/08/05 09:43am 發表的內容:
第一段那個娃娃有點像風獅爺,只差風獅爺是石製的.
至於會眨眼,會發聲.不就是一般玩具的特色?
第二段的火球,其實只要透過光學鏡片錄製的影像,
就經常會有類似情形.
...
開來你不相信世界上有鬼,有妖精啊?
風獅爺,那你應該是台灣了人∼我們是叫石獅子或銅獅子
事件中風獅爺的眼睛像煎熟了的雞蛋-3-很可愛

下面引用由chung12192006/08/12 12:00pm 發表的內容:
聽唔到 d 音效 ? 其實我都聽唔到 , 我最
初仲以為喇叭有問題添 !
有些電腦更連這段短片也看不到 .....
不知道有什麼解決方法 .....
...
如果還是看不到我嘗試重新上載給你們看看吧︿︿
盟友留意短訊啊!

下面引用由xavierleung2006/08/11 01:23pm 發表的內容:
唔....
那個球體我看未必一定是生命體
可能是一種能量既出現或者表現方式
例如好像風,只是我們看不到而已
...
是呀!!這個都有可能啊
是能量球,好像電影的橋段~
是魔戒那個能量球^v^~