返回列表 回復 發帖

[原創]【UFH空群而飛.我看見天蛾人.飛魔最新動向+錄影片】

下面引用由tete802402006/02/20 06:14pm 發表的內容:
...........看不到照片............不懂英文位啥妳擺的照片我都只能看到第一張阿
第二幅 .....

[原創]【UFH空群而飛.我看見天蛾人.飛魔最新動向+錄影片】

下面引用由tete802402006/02/20 06:14pm 發表的內容:
...........看不到照片............不懂英文位啥妳擺的照片我都只能看到第一張阿
最後一幅 .....
你有沒有看那錄影片段 ?

有的难见清,不会都是的改造人吧

下面引用由flylongjm2006/03/04 07:20pm 發表的內容:
有的难?清,不?都是的改造人吧
這個謎團只能猜估 , 你說的改造基因
亦有可能 , 事關牠們實在利害無比 .....

照計呢種生物應該係人ge 近親因為體形相似

下面引用由helphelp2006/03/04 10:41pm 發表的內容:
照計呢種生物應該係人ge 近親因為體形相似
同是人形 , 的確有此可能 , 或者類似 X.MAN....

好多圖睇唔到,同埋無左錄影片,嗚嗚...我太遲黎睇啦!
http://img017.photo.wangyou.com/files/2005/4/14/78782/200611392504630_s.jpg
尼個咩黎架??有二隻機械雀好面善,好似係我英文台睇果個!

下面引用由sgrlto2006/03/18 08:33pm 發表的內容:
好多圖睇唔到,同埋無左錄影片,嗚嗚...我太遲黎睇啦!
(img017.photo.wangyou.com/files/2005/4/14/78782/200611392504630_s.jpg)
尼個咩黎架??有二隻機械雀好面善,好似係我英文台睇果個!
只要按下照片就可以睇 , 不過要填完資料至睇得 ....

下面引用由flylongjm2006/03/04 07:20pm 發表的內容:
有的难见清,不会都是的改造人吧
我覺得牠們都是改造人,被DNA改造過突變...又有可能係外星人捉走地球人做實驗,錯誤咁令實驗品產生異變∼

下面引用由chung12192006/03/19 00:07am 發表的內容:
只要按下照片就可以睇 , 不過要填完資料至睇得 ....
都係唔得喎!算數啦∼應該都不會是精華吧....