返回列表 回復 發帖

[原創]【UFH空群而飛.我看見天蛾人.飛魔最新動向+錄影片】

睇完都唔記得覆文= =真失敗
如果真係比外星人捉走改造的話
以佢地咁先進既科技,應該係整到佢識瞬移先係呀嗎= =
何必整到佢飛黎飛去咁易比人見= =
莫非佢地想我地見識下佢地d文明?

[原創]【UFH空群而飛.我看見天蛾人.飛魔最新動向+錄影片】

下面引用由sgrlto2006/03/19 10:45am 發表的內容:
我覺得牠們都是改造人,被DNA改造過突變...又有可能係外星人捉走地球人做實驗,錯誤咁令實驗品產生異變∼
是被改造的可能性較高 , 外星人通常都
係....抽精 , 可能性低了一點 , 不過好難
講 , 或者佢地其中有一個外星人個屁股
痕到要.....喔 ∼

下面引用由sgrlto2006/03/19 10:46am 發表的內容:
都係唔得喎!算數啦∼應該都不會是精華吧....
果位網主鎖死 D 資料及短片 , 我拎唔到條短
片出黎一齊睇 !
好了 ~ 大家既然是盟友 , 我俾個密碼過你 ....
如下...
nam1114@yahoo.com.hk
你記實呀 , 我遲 D 會刪除...
一篤幅照片就搞掂啦 ! 乜你無『滑鼠』咩 ?

下面引用由chung12192006/03/19 04:05pm 發表的內容:
是被改造的可能性較高 , 外星人通常都
係....抽精 , 可能性低了一點 , 不過好難
講 , 或者佢地其中有一個外星人個屁股
痕到要.....喔 ∼
抽精?係唔係抽黎俾d外星女黎生bb架?

下面引用由chung12192006/03/19 04:15pm 發表的內容:
果位網主鎖死 D 資料及短片 , 我拎唔到條短
片出黎一齊睇 !
好了 ~ 大家既然是盟友 , 我俾個密碼過你 ....
如下...
...
俾人睇晒啦都....- -”多謝了,係唔係要上冠嵐相集架??

下面引用由sgrlto2006/03/19 05:41pm 發表的內容:
抽精?係唔係抽黎俾d外星女黎生bb架?
你睇過我 D 外太空文 , 米再扮唔知係乜 ! 嘿 ~

下面引用由sgrlto2006/03/19 05:43pm 發表的內容:
俾人睇晒啦都....- -”多謝了,係唔係要上冠嵐相集架??
什麼冠嵐相集 ? 根本沒有關係啊 !
而家係講緊錄影片呀 !
先入哩個網址....
http://www.fox11az.com/news/state/stories/KMSB-20050209-fambp-ufo.908607f6.html
在右上角有兩個空格 , 填完跟著就可以睇。明白未 ?

上格係 E-mail Address 填哩個.... nam1114@yahoo.com.hk
下格係 Password 填哩個密碼.... 11288669
唔明白就再問我 , 盟友 ~^^
:

Hey!  I paid already, but no pics, no video play, what can I do?  I want to see that monster!  Help!

下面引用由floren2006/03/20 12:57pm 發表的內容:
Hey!  I paid already, but no pics, no video play, what can I do?  I want to see that monster!  Help!
哩位會員無需失望 , 請看看上一層 , 已清楚列
明方法 , 如果再有什麼不明白 , 可以再問我。

唔想咁麻煩呀= =睇都懶得睇了= =
不過好似好唔抵呀.........唔睇埋佢.........