返回列表 回復 發帖

[原創]【UFH空群而飛.我看見天蛾人.飛魔最新動向+錄影片】

下面引用由柴人2006/03/20 04:21pm 發表的內容:
唔想咁麻煩呀= =睇都懶得睇了= =
不過好似好唔抵呀.........唔睇埋佢.........
你仲未睇咩 ?
嫌麻煩 ?
OK ∼ 我比埋密碼過你啦 !
先入哩個網址....
http://www.fox11az.com/news/state/stories/KMSB-20050209-fambp-ufo.908607f6.html
在右上角有兩個空格 , 填完跟著就可以睇。明白未 ?
上格係 E-mail Address 填哩個.... nam1114@yahoo.com.hk
下格係 Password 填哩個密碼.... 11288669
唔明白就再問我 .....

[原創]【UFH空群而飛.我看見天蛾人.飛魔最新動向+錄影片】

下面引用由chung12192006/03/20 05:04pm 發表的內容:
你仲未睇咩 ?
嫌麻煩 ?
OK ∼ 我比埋密碼過你啦 !
先入哩個網址....
...
你話相冊裡有內文,在那個網呀??我研究左好耐〔冠嵐相集〕都見唔到關於內文類似既文字啵!!!

下面引用由sgrlto2006/03/20 10:06pm 發表的內容:
你話相冊裡有內文,在那個網呀??我研究左好耐〔冠嵐相集〕都見唔到關於內文類似既文字啵!!!
我無講過相冊裡有內文 !!.... R 晒頭 .....@_@~
唉 ∼ 有哩段短片的網頁....要求閣下填完表格後
至可以睇到段短片 , 我已填完表格 , 每次要睇之
前都要入 Passwork ( 密碼 ) 和信箱地址。

下面引用由chung12192006/03/21 00:16am 發表的內容:
我無講過相冊裡有內文 !!.... R 晒頭 .....@_@~
唉 ∼ 有哩段短片的網頁....要求閣下填完表格後
至可以睇到段短片 , 我已填完表格 , 每次要睇之
前都要入 Passwork ( 密碼 ) 和信箱地址。
你真係好似無講過內交啵!!難道我視力衰退中..?
我不懂英語啊!!註冊的好辛苦,現在都註冊不了,睇不到影片!

下面引用由sgrlto2006/03/21 05:17pm 發表的內容:
你真係好似無講過內交啵!!難道我視力衰退中..?
我不懂英語啊!!註冊的好辛苦,現在都註冊不了,睇不到影片!
你仲註冊 ? 我已註冊仲比埋密碼出來 , 只要在右上角一填就搞掂 !
你....仲唔明 ? 我.....我嘔血囉 ..... @_@  哎呀∼
唔識英文就用線上翻譯囉 !
似乎係你懶 ? ! 有無俾我講中 ? !

下面引用由chung12192006/03/21 05:54pm 發表的內容:
你仲註冊 ? 我已註冊仲比埋密碼出來 , 只要在右上角一填就搞掂 !
你....仲唔明 ? 我.....我嘔血囉 ..... @_@  哎呀∼
唔識英文就用線上翻譯囉 !
似乎係你懶 ? ! 有無俾我講中 ? !
嗯嗯,你真聰明...再來個網站吧,不用帳號了,抄底左
仲有我記得啦!你話有內文,不用浪費500網元來對話...你記得嗎??

太贵了啊,图片过期了啊∼FT

下面引用由alien20462006/03/22 12:50pm 發表的內容:
太贵了啊,图片过期了啊∼FT
該文中的照片已上傳於我跟其他會員的對話中 ....

下面引用由chung12192006/03/22 09:23pm 發表的內容:
該文中的照片已上傳於我跟其他會員的對話中 ....
http://www.fox11az.com/sharedcontent/registration/register.jsp
登入之後唔知點按了,翻譯出來的都係無用的-3-”
算了.....

下面引用由sgrlto2006/03/22 09:30pm 發表的內容:
http://www.fox11az.com/sharedcontent/registration/register.jsp
登入之後唔知點按了,翻譯出來的都係無用的-3-”
算了.....
果個不用理會 ! 我已經叫你入下面.....
http://www.fox11az.com/news/state/stories/KMSB-20050209-fambp-ufo.908607f6.html
在那個寫 Already a Member? 的正方形的空格
填寫我的資料....
E-mail Address 填哩個.... nam1114@yahoo.com.hk
Password 填哩個.... 11288669