返回列表 回復 發帖

[原創]【UFH空群而飛.我看見天蛾人.飛魔最新動向+錄影片】

好多圖睇唔到,同埋無左錄影片,嗚嗚...我太遲黎睇啦!
http://img017.photo.wangyou.com/files/2005/4/14/78782/200611392504630_s.jpg
尼個咩黎架??有二隻機械雀好面善,好似係我英文台睇果個!

[原創]【UFH空群而飛.我看見天蛾人.飛魔最新動向+錄影片】

下面引用由flylongjm2006/03/04 07:20pm 發表的內容:
有的难见清,不会都是的改造人吧
我覺得牠們都是改造人,被DNA改造過突變...又有可能係外星人捉走地球人做實驗,錯誤咁令實驗品產生異變∼

下面引用由chung12192006/03/19 00:07am 發表的內容:
只要按下照片就可以睇 , 不過要填完資料至睇得 ....
都係唔得喎!算數啦∼應該都不會是精華吧....

下面引用由chung12192006/03/19 04:05pm 發表的內容:
是被改造的可能性較高 , 外星人通常都
係....抽精 , 可能性低了一點 , 不過好難
講 , 或者佢地其中有一個外星人個屁股
痕到要.....喔 ∼
抽精?係唔係抽黎俾d外星女黎生bb架?

下面引用由chung12192006/03/19 04:15pm 發表的內容:
果位網主鎖死 D 資料及短片 , 我拎唔到條短
片出黎一齊睇 !
好了 ~ 大家既然是盟友 , 我俾個密碼過你 ....
如下...
...
俾人睇晒啦都....- -”多謝了,係唔係要上冠嵐相集架??

下面引用由chung12192006/03/20 05:04pm 發表的內容:
你仲未睇咩 ?
嫌麻煩 ?
OK ∼ 我比埋密碼過你啦 !
先入哩個網址....
...
你話相冊裡有內文,在那個網呀??我研究左好耐〔冠嵐相集〕都見唔到關於內文類似既文字啵!!!

下面引用由chung12192006/03/21 00:16am 發表的內容:
我無講過相冊裡有內文 !!.... R 晒頭 .....@_@~
唉 ∼ 有哩段短片的網頁....要求閣下填完表格後
至可以睇到段短片 , 我已填完表格 , 每次要睇之
前都要入 Passwork ( 密碼 ) 和信箱地址。
你真係好似無講過內交啵!!難道我視力衰退中..?
我不懂英語啊!!註冊的好辛苦,現在都註冊不了,睇不到影片!

下面引用由chung12192006/03/21 05:54pm 發表的內容:
你仲註冊 ? 我已註冊仲比埋密碼出來 , 只要在右上角一填就搞掂 !
你....仲唔明 ? 我.....我嘔血囉 ..... @_@  哎呀∼
唔識英文就用線上翻譯囉 !
似乎係你懶 ? ! 有無俾我講中 ? !
嗯嗯,你真聰明...再來個網站吧,不用帳號了,抄底左
仲有我記得啦!你話有內文,不用浪費500網元來對話...你記得嗎??

下面引用由chung12192006/03/22 09:23pm 發表的內容:
該文中的照片已上傳於我跟其他會員的對話中 ....
http://www.fox11az.com/sharedcontent/registration/register.jsp
登入之後唔知點按了,翻譯出來的都係無用的-3-”
算了.....