返回列表 回復 發帖

[原創]【不祥之物...二爪龍 ? 內附實照 】

下面引用由sgrlto2007/05/29 00:24am 發表的內容:
我幾經辛苦先上網搵到張圖呀..你睇下Diablo隻game入面既二指蛇
係唔係好似你圖二果張二爪龍呢xD"其實佢係條蛇黎?img5.photo.qooza.hk/userphoto/5/4/204154/86719/1535466b8bfc8348.jpg)
咦?!又真係好鬼死似喎!哈哈 ∼∼ 
蛇同龍都無所謂啦!一個稱呼唧!
有味叫『龍虎鳳』, 其實即是『蛇貓狗』....

下面引用由death-king2007/04/07 09:44pm 發表的內容:
找的真的漫像怪物的!!看他的樣子除了走之外還可以用滑的......
好像真的很囂張喔....可是是怎麼知道是因為看到"他"所以掛的阿!!
那些人都亡了以前還會強調喔!!
唔係??!走?點走喎?
這頭二爪龍都無腳,好似蛇一樣爬行就得。
除非牠腳骨遺失了!.....

下面引用由chung12192007/05/29 01:46am 發表的內容:
咦?!又真係好鬼死似喎!哈哈 ∼∼ 
蛇同龍都無所謂啦!一個稱呼唧!
有味叫『龍虎鳳』, 其實即是『蛇貓狗』....
『龍虎鳳』原來即是『蛇貓狗』...
我細個果時經常聽..不過都唔知咩來
個名好似有賭博成份..「魚蝦蟹」XD

那可能真的就是消失的進化的一環吧@@
希望改天能找到完整的龍的骸骨(10公尺以上的)

下面引用由TomHomc2007/05/18 01:17pm 發表的內容:
唔怪得咁平啦= ="
得果咁少資料...
不過幅骨圖我記得好似好耐...原來係「2爪龍」
你似乎係呃帖咁??!唔?嘿嘿∼
下面引用由sgrlto2007/05/29 08:16pm 發表的內容:
『龍虎鳳』原來即是『蛇貓狗』...
我細個果時經常聽..不過都唔知咩來
個名好似有賭博成份..「魚蝦蟹」XD
『 龍虎鳳 』聽講好補身 , 不過食左會
有好大罪孽 .....
我有個無血緣的親戚 , 佢除了好鐘意食
『龍虎鳳』之外 , 更愛食貓眼珠 , 而在
佢臨終之際見到好多貓圍住佢 , 嚇到佢
不斷怪叫話好多貓 ! 跟住佢就香左喇。
哩 D 仆街真係抵諗佢死啦 !

chung 兄 好耐無見....真是有好耐啦....
別來無恙吧!!
條龍又真是幾邪惡喎(單睇個樣)
我諗d人都是俾佢嚇死居多......

好「驚」呀 ~ 好無聊呀 ~8+(日文:笨蛋)
節省小小 la...人畫嘅畫都計~ !?

下面引用由xavierleung2007/06/08 08:27pm 發表的內容:
chung 兄 好耐無見....真是有好耐啦....
別來無恙吧!!
條龍又真是幾邪惡喎(單睇個樣)
我諗d人都是俾佢嚇死居多......
怎麼耐也好 ! 我絕對不會忘記跟我曾經
對話的會員 , 何況係你哩位兄弟呢?!
我亦記得搞事會員 , 即是樓下果一位 ....
個樣幾邪架!所以我就懷疑係人造 ....
喔 ? ! 我唔係有心呃其他會員 .....嘿嘿~

下面引用由ku25172007/06/09 05:30pm 發表的內容:
好「驚」呀 ~ 好無聊呀 ~8+(日文:笨蛋)
節省小小 la...人畫?畫都計~ !?
閣下絕對絕對係一位 ''屁股痕'' 的會員 !
你在外太空的回覆同哩度一樣 !
可能你有所不知 , 外太空論版亦係歸我
管理。
至於「節省小小 la」哩一句就原封不動
還返俾你 ! 這主意絕對不錯啊 ! 對嘛 ? !

怒我多管閒事..........
.........................牠是三趾......
而且那不是爪.是鳥的腿骨....前兩趾.後一趾....
.....頭是鱷魚的....
有聽過蛇蜥嗎?
是一種沒有腳的蜥蝪.但是以頭骨來分~~~~牠是蜥蝪....
........那東西有個很大的疑點.牠骨頭的色澤太白了.
牠應該是在近期內抓到的.
而且有經過極為完善的處理.
.........捕獲著應該知道本身的型態是如何....
(圖片哪找的阿?)