返回列表 回復 發帖

[原創]【巨型吸血水棲 UMA、5種神秘水棲UMA.5段錄影片】

LBSALE[60]LBSALE[glow=255,blue,3]_________________________________________
______{相片及錄影短片來自 Youtube}______[/glow]
1.
.點擊這裡.
2.
.點擊這裡.
3.
.點擊這裡.
大家可能覺得第3段片中的東西有點面善 , 牠其中
的一個同類早已曝光 ....
4.神秘海怪
.點擊這裡.
CHUNG1219 ﹕至於第5段錄影片暫時在其他論壇
未出現過 , 而我仍未發現 youtube 有這段短片。
這一種 UMA 是非常罕見的 , 而且牠是吸血的。
如果閣下若要看就需要回覆 , 多謝合作 !

5.
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

我知道這水棲傢伙是什麼 , 暫時不說是為了讓大家
猜估一下而已 ......
各位會員知不知道牠的底細呢?
[glow=255,red,3]請各位會員當看過小弟
這篇文之後 , 能盡量回應
文中的問題或是討論的要
點 , 多謝合作 ....
[/glow]
檔案區相關檔案
靈異新聞
神秘白光球「擄拐水牛」
片段中,兩道白色光球在田野上盤旋,下面吊了一個像是動物的黑影,然後在夜空中消失(圖)。英國漢普郡退休爺爺布里奇斯,認為他拍下外星人擄拐水牛進太空船的實況。布里奇...
靈異新聞
澳洲將建模擬火星站
澳洲科學家正計劃在內陸興建一個太空站,模擬太空人遇到的火星環境,讓太空人在站內過自給自足的生活,為未來遠征火星收集必須的數據。 ...
靈異新聞
兩岸百態警拍到外星人 螳螂頭人類身
台灣飛碟學會日前公佈一張疑似外星生物的照片,顏色透明、頭部像螳螂、手部有蹼,身形像人類。它是警員陳詠鍠於去年5月14日,與同事休假時在3,000多米高的嘉明湖上...
靈異新聞
霍金出兒童書講太空歷險
從前,在一個小鎮上住了一位乖巧男孩喬治( George),有一天,他結識了兩位神秘新鄰居,和他們的超級電腦「宇宙」( Cosmos)。在機緣巧合下,宇宙光波一閃...
討論區相關主題
[引文轉貼]飢餓使人聰明~
[原創文章]小學真事.惡咒反撲
[認真討論]發夢!
新會員活動組織名稱創作大賽

[原創]【巨型吸血水棲 UMA、5種神秘水棲UMA.5段錄影片】

1同2都唔知咩來..-_-"
第3段係人面魚啊!!..有點像"達"沙
第4個我係明珠台都睇過啦!!唔記得左叫咩名LU
最後果個係吸血八爪魚..點解無佢捕食既情況既...
我想睇佢點吸血啵......

1和2是翻車魚......
第3個不知道了。
第5個看不到......囧
(很久沒回來)

下面引用由sgrlto2007/05/30 10:06pm 發表的內容:
1同2都唔知咩來..-_-"
第3段係人面魚啊!!..有點像"達"沙
第4個我係明珠台都睇過啦!!唔記得左叫咩名LU
最後果個係吸血八爪魚..點解無佢捕食既情況既...
...
我都想睇佢點樣吸血 , 係唔係搏老命
果一種抑或只係淺嘗兩下 ....
似乎又係時候要物識一位會員 , 一位
自願捐軀被吸血的祭品 , 不如就搵我
樓上果位不離不棄的 ....

下面引用由chung12192007/05/31 02:25am 發表的內容:
我都想睇佢點樣吸血 , 係唔係搏老命
果一種抑或只係淺嘗兩下 ....
似乎又係時候要物識一位會員 , 一位
自願捐軀被吸血的祭品 , 不如就搵我
...
其實我係一位出色既動物專家.."
我建議佢應該為論壇捐軀..事關佢係老會員..
對論壇應該出到最後一份力..而且..........
隻八爪魚係專吸姓羅既人...xD

我以為是咩新ge UMA添...
原來係e 3種...
第4段ge片...我覺得係彈塗魚ge近親(或者進化版)...
因為兩者ge魚"其"都好似...

下面引用由羅偉成2007/05/30 10:11pm 發表的內容:
1和2是翻車魚......
第3個不知道了。
第5個看不到......囧
(很久沒回來)
很久沒回來亦不打緊 , 只要你肯犧牲少
少 , 我絕對不會怪你的。
下面引用由sgrlto2007/05/31 11:49am 發表的內容:
其實我係一位出色既動物專家.."
我建議佢應該為論壇捐軀..事關佢係老會員..
對論壇應該出到最後一份力..而且..........
隻八爪魚係專吸姓羅既人...xD
我已對本壇有很大貢獻 , 而你亦經常帶
動討論 , 所以這些籍口絕對能維護我和
你的安全。
要捐軀的當然是其他會員啦 ! ....正 ∼
下面引用由TomHomc2007/05/31 06:55pm 發表的內容:
我以為是咩新ge UMA添...
原來係e 3種...
第4段ge片...我覺得係彈塗魚ge近親(或者進化版)...
因為兩者ge魚"其"都好似...
咁第五段短片中的 UMA 呢??

我看不到第五個短片,所以我其他發言先保留。

下面引用由chung12192007/05/31 08:30pm 發表的內容:
咁第五段短片中的 UMA 呢??
不過我驚佢「出師未捷身先死」...
未俾八爪魚吸就已經嚇死左...
不過羅會員放心..我地會以國家最高榮譽追封你為.....「獻國者」"

下面引用由jiann-chin2007/05/31 11:34pm 發表的內容:
我看不到第五個短片,所以我其他發言先保留。
妳再看原文吧 ! 現在應該可以看到。^^
下面引用由sgrlto2007/06/01 00:37am 發表的內容:
不過我驚佢「出師未捷身先死」...
未俾八爪魚吸就已經嚇死左...
不過羅會員放心..我地會以國家最高榮譽追封你為.....「獻國者」"
不會嚇死佢 , 我會先打暈佢 , 然後就放
隻吸血八爪魚o係佢身上 .....吻佢 ! 正 ∼