返回列表 回復 發帖

[29april更新can see]雪原野人的玉照(更新相片及资料)

LBSALE[55]LBSALE大腳八這名字真的有點悶,我會稱牠作雪原野人,
這張相是由一些收集野外资料的人仕,利用一部隱敝相機拍下的,
.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
都不知經過多少個年頭,失望同令人沮喪,一天一天等待,
其實也沒有記下日期,當人員檢查相機,發現拍下了一些他們沒预期,
但期待的東西時,喜悅之情,難以言愉.(好似誇左D)anyway,
就是這樣,相信相中原人尋找食物及樹脂樹液充饑,時值嚴冬.
底下還有相片及资料.另一個案.

X-RAY PHOTO

我番查舊相,終於找到關於上圖腳掌之謎,雖然係盟友主題post
過,但可以補下文.見圖,是一隻野人腳掌.
於2003年10月,在西伯利亞原始內陸森林,由一支爬山專家發現,就像mummy
甘保存良
好,衹得一隻腳而沒有身躯同其他,睇相可見毛髮,與大部份組織完
整,相信研究人員,已採下DNA,及作一系列分折.

檔案區相關檔案
水怪檔案
俄羅斯現水怪殺19人
俄羅斯西伯利亞的銀尼湖( Lake Chany),出現疑似蘇格蘭尼斯湖水怪的神秘生物!牠三年內已吃掉19人,當地漁民要求政府調查。上周五,60歲戈利舍夫和一名5...
彊屍及吸血鬼檔案
俄「吸血殭屍」青年 殺人咬頸飲血
俄羅斯驚現「西伯利亞吸血殭屍」,19歲青年茹拉夫廖夫( Vyacheslav Zhuravlev)在公園打暈一名男人後,咬死他後再吸血,死者頭顱幾乎被咬斷。這宗...
神秘天坑之謎
世界終結地現神秘巨洞直徑80米
2014年7月16日,《澳洲新聞網站》報導,在俄羅斯西伯利亞最北面、有「世界終結」之稱的亞馬爾半島(Yamal Peninsula),最近突然出現一個直徑約80...
神秘天坑之謎
俄羅斯西伯利亞現神秘巨坑
2014年11月21日英國《每日郵報》 報導,俄羅斯西伯利亞彼爾姆地區(俄語:Пермь ,Perm Region)一個大型礦場發生水浸事故後,距離肇事礦場僅數...
討論區相關主題
[原創]【鋤強扶弱、鐵血丹心、正氣無敵大河馬.急智動物短...
[原創]【被殺害的卓柏吸血獸人.附吸血卓柏獸人串燒短片 ...
靈異文章成績公告
[原創] 泰國拳王被中國散打王打成植物人

[29april更新can see]雪原野人的玉照(更新相片及资料)

本人當作相片分享睇,不想計較太多,幾特別同大腳八不同的,
是什麼我唔敢講.都幾似毛公仔.

呢個好似係受詛咒既古代人
掘佢既有關既人都死q灑

下面引用由kingking1st2005/06/02 06:49pm 發表的內容:
呢個好似係受詛咒既古代人
掘佢既有關既人都死q灑
古代人,又係喎,個樣似人,有鬍子,但成身有厚毛包住.

下面引用由AlienVirgin2005/06/02 07:51pm 發表的內容:
好似猩猩
身体似猩猩,個樣係人來的,(個名我唸既,以前都未有真身,何來假呢!上面既人)

我番查舊相,終於找到關於上圖腳掌之謎,雖然係盟友主題post
過,但可以補下文.見圖,是一隻野人腳掌.
於2003年10月,在西伯利亞原始內陸森林,由一支爬山專家發現,就像mummy甘保存良
好,衹得双腳而沒有身躯同其他,睇相可見毛髮,與大部份組織完
整,相信研究人員,已採下DNA,及作一系列分折.

下面引用由米飯2005/06/03 11:11am 發表的內容:
過,但可以補下文.見圖,是一隻野人腳掌,於2003年10月,在西伯
利亞原始內陸森林,由一支爬山專家發現,就像mummy甘保存良
好,衹得双腳而沒有身ŭ...
呢張相我睇過~我就話似熊掌多d啦~=_="

下面引用由AlienVirgin2005/06/03 06:20pm 發表的內容:
佢?妳篇野人度擺過出?睇啦 , 講緊野人隻手 , 點知佢居然擺幅雪人隻腳o既相出來.....吹漲 !! 米飯兄真是....哈哈 ~

下面引用由chung12192005/06/04 00:46am 發表的內容:
佢?妳篇野人度擺過出?睇啦 , 講緊野人隻手 , 佢擺幅雪人腳既相出來.....吹漲 !! 哈哈 ~
又俾你兩個入到,仲插到實一實,無野講la..........................= ='.
混合双打.哈哈哈................................
我得一張腳相,冇手相呀!

下面引用由AlienVirgin2005/06/03 06:20pm 發表的內容:
我都知妳睇過,知勒熊掌係嗎.妳覺得係就係LA.
(想不想拿來用蜂蜜烹調AR.)@@
仲有兩張相係沒有關連的,獨立個案來的.