返回列表 回復 發帖

【不明、異變、另類海怪.相册420 幅以上另+2短片】1月10日更新

好捧呀,我從來未見過架有d...真係令我目不暇給啊

【不明、異變、另類海怪.相册420 幅以上另+2短片】1月10日更新

下面引用由joe1986632005/11/27 04:06am 發表的內容:
哈哈... chung, 謝謝你的回覆啊~!
哈哈... 比百變的阿mui 還要厲害嗎? 好不有趣的比較啊! ^_^
你說得對啊! 深海的一切實在變化萬千, 令人嘆為ぇD常期待你能製作這一類型的topic, 定是很吸引了, 但可能要花多一?..
相當詳細啊 , 不錯哩 !原來你
都有睇 , 咁野人都有睇過啦 ....對嘛 ? 嘻 ~
蜥蝪科之中 , 我最討厭是那什麼石龍子 ,
郁 D 就咬人 , 最過癮係『變色龍』...
巨章可能要遲 D , 我仲有兩篇文要post ,
今日...星期日或者出到兩篇 ....

下面引用由SGRLTO2005/11/27 11:24am 發表的內容:
總而言之深海係好恐怖啦!!人類可能發現10分之1咋,還有很多很多都未被發現
唔止海中生物 , 『海』其實都幾恐怖 , 我曾參
加『外展訓練』共7日課程 , 玩獨木舟時遇上
暗流 ..... 我著了『救生衣』竟然都被吸住 !!

R 晒頭 ??

下面引用由bf1942bf2005/11/27 11:47am 發表的內容:
其實仲有 D 相片有附文 , 巨章魚之類 , 唉 ∼
但我試過.....竟然唔夠位POST , 唯有遲D 再另
出一篇文喇。就快有短片....

下面引用由chung12192005/11/25 03:52am 發表的內容:
LBSALELBSALE上幅相片中那對一雌一雄的海怪是一種新發現的品種 ,
還未有名稱 , 只知是變了種的『怪蝦』....以下仲有好
多異變得更古怪的海中生物。先此聲明這篇文的內容
中並不包括『湖怪』....想知講乜 ? 總之...
講下d巨型魷魚啦!咁就完美...

下面引用由諸葛嵐2005/12/02 00:09am 發表的內容:
講下d巨型魷魚啦!咁就完美...
我試過喇 , 唔夠位俾我 post 呀。

圖中好多生物都未睇過~~~thx~~~~

海精靈 叫 蛞蝓
另外【6】? 叫 太平洋幽靈魚

真是大開眼界 ! 這些深海生物從前只是在紀錄片中看到 , 有些真是見所未見呀

下面引用由bf1942bf2005/11/27 11:47am 發表的內容:
我仲有廿幅照片仲未 post ...., 留意更新日期喇。