返回列表 回復 發帖

【不明、異變、另類海怪.相册420 幅以上另+2短片】1月10日更新

下面引用由jason5342005/12/03 03:46pm 發表的內容:
圖中好多生物都未睇過~~~thx~~~~
別客氣 , 仲有照片未擺落本相册 , 哩兩
日會再次更新 , 留意喇 !!

【不明、異變、另類海怪.相册420 幅以上另+2短片】1月10日更新

下面引用由hihibb2005/12/03 04:57pm 發表的內容:
海精靈 叫 蛞蝓
另外【6】? 叫 太平洋幽靈魚
已有人講過這數幅相片中那些生物的名
稱了 , 你試去看我與其他人的對話吧。

下面引用由abyssknight2005/12/03 05:09pm 發表的內容:
真是大開眼界 ! 這些深海生物從前只是在紀錄片中看到 , 有些真是見所未見呀
就連我都一樣好多未見過 , 其中有 1 成是連
名字也沒有哩 ! 因為每一日都會有新的.....
剛剛變種的生物。

我想睇相呢~?不過唔知點解ENTER了個PASSWORD 都係入唔到去的~可以話我知麻~

下面引用由pooh21hk2005/12/25 10:14pm 發表的內容:
我想睇相呢~?不過唔知點解ENTER了個PASSWORD 都係入唔到去的~可以話我知麻~
妳睇真D ....密碼數字有 5 個 ,
跟住按【確定】, 我都試過 , 好正常啊 !

太陽魚台灣人叫車輪魚深海大虱似枇杷蝦

下面引用由dun389932005/12/27 04:46am 發表的內容:
太陽魚台灣人叫車輪魚深海大虱似枇杷蝦
是叫作『翻車魚』或『翻車輪』...
不同地就有著不同名稱及學名...
怎樣也多謝你的回應 ! 呵呵 ∼

= =咁多DNA變種怪物ge......
不過好多都係大就話係怪物...無奈呀
只不過係未被發現者.....

下面引用由月想2005/12/29 01:29am 發表的內容:
= =咁多DNA變種怪物ge......
不過好多都係大就話係怪物...無奈呀
只不過係未被發現者.....
說得對 !
不過海洋就是千奇百『怪』的地方啊....

鱟,這古物生物
其實是一種美食
在泰國某一個地區,哪些正是食這些古生物的
中國等地都有
好好食的.......
可以烤,燒,焗
其他生物只是未歸類生物,有或是已有姓名
但是是小說........