返回列表 回復 發帖

【不明、異變、另類海怪.相册420 幅以上另+2短片】1月10日更新

下面引用由jackey9022006/01/12 04:44pm 發表的內容:
感謝分享,許多未曾見過的照片這都看到了,也增加不少的知識,感謝囉!
多謝閣下的回應 , 能令不發言
的人而發言 , 我亦感到高興哩 !
不敢...不敢 ~ 我不算識太多海中
生物 , 得閒交流一下亦無妨啊 !

【不明、異變、另類海怪.相册420 幅以上另+2短片】1月10日更新

下面引用由chung12192006/01/12 06:12pm 發表的內容:
多謝閣下的回應 , 能令不發言
的人而發言 , 我亦感到高興哩 !
不敢...不敢 ~ 我不算識太多海中
生物 , 得閒交流一下亦無妨啊 !
hi , sorry for disturbing you again,. but i cant see any pic in your post la, so can you post me the link or the album? thx very much

下面引用由handsomeroy2006/06/01 00:31am 發表的內容:
hi , sorry for disturbing you again,. but i cant see any pic in your post la, so can you post me the link or the album? thx very much
sorry , 妳進入我本相片集內看都是一樣。

d相相全部睇唔到ㄚ>___<係咪我問題??定?? 睇睇佢ㄚ。。thx

下面引用由chung12192006/06/01 03:45am 發表的內容:
sorry , 妳進入我本相片集內看都是一樣。
but but , i don't know the address of your album la, hehe is the same one as before? and doi need the password ?

朋友,好可惜第一張相片我都睇到,但之後個D我全都睇唔到呀
有冇咩方法可以睇到.

我睇唔到喔>.<”
可以再整一整佢嗎???

下面引用由gapyee2006/06/01 01:42pm 發表的內容: d相相全部睇唔到ㄚ>___<係咪我問題??定?? 睇睇佢ㄚ。。thx
下面引用由handsomeroy2006/06/01 11:05pm 發表的內容: but but , i don't know the address of your album la, hehe is the same one as before? and doi need the password ?
下面引用由yuki-20052006/06/01 11:30pm 發表的內容: 朋友,好可惜第一張相片我都睇到,但之後個D我全都睇唔到呀 有冇咩方法可以睇到.
下面引用由Cherry∼*2006/06/02 00:32am 發表的內容: 我睇唔到喔>.<” 可以再整一整佢嗎???
在這篇文章中已列明如下 ...... 哩個主題文章會不斷更新 , 原本小弟這本照片册 是私人自賞的 , 是不公開的 , 但有不少會員向我 要求一起分享 , 所以才 post 出 .... 有部份更新資料在最下方 , 如果看不到照片的話 , 『可進入相册中看』 , 都是一樣...沒分別的。 『可進入相册中看』 看到這一句嘛 ? CHUNG1219﹕ 我本相册的網頁暫時失去外貼功能 , 要 我全部照片都找回原網址 , 不如殺了我吧 , 因為照片的 數量至少 5 0 0 幅以上 , 是來自過百個不同的網頁 .....

好多相都已經唔存在,我只可以睇到兩幅咋T^T

下面引用由yukizo2006/06/02 02:03am 發表的內容:
好多相都已經唔存在,我只可以睇到兩幅咋T^T
救命啊 ! 請留意上一層 .....
或留意文中的首幾句如下 .........
如果看不到照片的話 , 『可進入相册中看』, 都
是一樣沒有分別的。