返回列表 回復 發帖

[原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由柴人2007/04/29 09:00pm 發表的內容:
嗯....不過坐在輪椅上面有d怪怪的感覺.....
呵....冇代幣唔緊要呀....反正我開始對cyber冷漠了呀
不過我仲會日日上黎睇文...只係發言會少好多而已....
斷背攝影師啊= =”算那?..
討論多D自然就有熱誠啦^^...
D代幣自然都會黎....
本身我眼中的多佛魔鬼是一隻恐怖魔鬼
誰不知原來是............坐在椅子上的一個畸形人

[原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由柴人2007/04/29 09:00pm 發表的內容:
嗯....不過坐在輪椅上面有d怪怪的感覺.....
呵....冇代幣唔緊要呀....反正我開始對cyber冷漠了呀
不過我仲會日日上黎睇文...只係發言會少好多而已....
斷背攝影師啊= =”算那?..
像輪椅嗎 ? 好像是很普通的一張椅子而已 ......
對cyber冷漠 ?
這句令我有點傷心 , 喔 ........嗚咽~

下面引用由jiann-chin2007/04/30 10:55am 發表的內容:
看了這個奇異的人,我只能說,怪的不像正常人類,看起來沒鼻子、舌頭、牙齒,嘴巴好像可以內縮,不自然的縮放。
可是一想,頭那大,脖子要很有力,坐輪椅投整個後傾,顯得不自然,在這點我是存疑的。
老實講 .....我有好幾次想加妳評級 , 包括今
次 , 可惜我用的電腦有毛病加不到 .....
頭大而便需要脖子要用力支撐 , 的確是如
此 , 所以牠的樣子像是疲倦得很 ....
每日花費不少氣力去支撐自己的頭部而累
得像個病人般亦合理啊 !

下面引用由chung12192007/04/30 08:12pm 發表的內容:
像輪椅嗎 ? 好像是很普通的一張椅子而已 ......
對cyber冷漠 ?
這句令我有點傷心 , 喔 ........嗚咽~
不!我和sgrlto、jiann-chin都看到是輪椅吧,這不是像,怎麼看就是一張輪椅嘛....
多看幾次吧,後面輪子大得很= =.....而這個頭好後好下的那部份是有少許毛髮之
類的啊!!!!!
還有,那個大頭魔鬼是有鼻子(尖得很難形容哦!?)的哦!!!留意片段開首部分!!!
呵呵....我不是真的會冷漠了喇,說起來現在反而發言數多了= =.....
題外話:Cyber前天(?)剛剛修理好的時候,線上人數竟然會多到122人!?係咪一位會員開了很多
視窗呢= =?

下面引用由chung12192007/04/30 08:28pm 發表的內容:
老實講 .....我有好幾次想布A今
次 , 可惜我用的電腦有毛病加不到 .....
頭大而便需要脖子要用力支撐 , 的確是如
此 , 所以牠的樣子像是疲倦得很 ....
...

加評級?那個是什麼,這方面我之前沒什麼在注意,請海涵。
頭大,脖子需要有強大的力量,這點如同長頸鹿有強而有力的脖子,支撐牠的長頸。
長頸鹿是世代演化。而那位怪人,是如何演化的。無法猜測。
不過他的脖子我看不見,應該是由身體支撐,用身體頂替脖子,還如此後傾,好似更容易潮後翻倒。

下面引用由jiann-chin2007/04/30 11:35pm 發表的內容:
?
一...可能佢傷左唔夠力支撐
二...係人扮既

下面引用由jiann-chin2007/04/30 11:35pm 發表的內容:
?
即是一種支持方式 , 如加分一樣。
用膊頭支撐頭部總好過用頸 , 我都
覺得佢條頸好似失左蹤。

[原創]和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? 附隻揪短片

我.....我.....忍唔住要講個真相出來 , 其實係由我和 sgrlto 扮演攝製人員 , 過程如下 .....

Chan1  ﹕「個面具好大 ....」

sgrlto ﹕「chan1 ! 唔該坐好少少 ....」

Chan1  ﹕「別催我 ....」

chung1219 ﹕「現在開始 ....3 ....2 ...」

sgrlto ﹕「chan1 望過哩邊 !」

Chan1  ﹕「......」

chung1219 ﹕「唉 ∼」

sgrlto ﹕「chan1 望過哩邊呀 ! PK!」

Chan1  ﹕「望咪望囉!」

chung1219 ﹕「Chan1 仲唔開聲 ?」

Chan1 ﹕「......」

sgrlto ﹕「你個PK身痕呀?!」

Chan1 ﹕「夾夾夾夾夾 ....」

chung1219 ﹕「唔係『夾夾夾』! 而係『咕咕咕』!」

Chan1 ﹕「咕夾咕夾咕 ....」

chung1219 ﹕「都話係『咕咕咕 』咯 !」

Chan1 ﹕「夾咕夾咕夾 ....」

chung1219 ﹕「你 ....? ! 」

sgrlto ﹕「佢根本身痕 !」

Chan1 ﹕「嘻嘻 ....咕夾咕夾咕 ....」

chung1219 ﹕「你即是分明玩o野啦 ? 下 ? ! 」

Chan1 ﹕「咕夾咕夾咕 ....」

chung1219 ﹕「吼呀 ∼∼∼」

sgrlto ﹕「你老味 ! 一齊打哩個PK!」

chung1219 ﹕「好呀!用摺椅拍鑊咁既佢嘆!」

Chan1 ﹕「你地想點 ? 唔好行埋o黎 .....」

然後chung1219 及 sgrlto 瘋狂喪毆 chan1 .....

sgrlto ﹕「夾夾夾 .... 我夾你老味咩 ! 打 !」

Chan1 ﹕「你 ....哎唷 ? 」

chung1219 ﹕「你個盜文者 ....去死吧 ! 」

∼∼∼∼∼∼∼THE END∼∼∼∼∼∼

下面引用由chung12192007/05/01 03:08am 發表的內容:
我.....我.....忍唔住要講個真相出來 , 其實係
由我和 sgrlto 扮 , 過程如下 .....
Chan1  ﹕「個面具好大 ....」
sgrlto ﹕「chan1 ! 唔該坐好少少 ....」
...
哈哈..其實...其實..
真相有另一版本
Chan1  ﹕「點解我坐左係輪椅到既?」
sgrlto ﹕「因為你岩岩俾我地閹左啦」
chung1219 ﹕「你既寶貝仲係我到..」
sgrlto ﹕「想要呀!!同我精精地講出..你盜左幾多文」
chung1219 ﹕「仲有POST左係邊D論壇,順便問埋你打左幾多次飛機呀」
Chan1  ﹕「.....唔講得唔得呀!!」
chung1219 ﹕「你係唔係唔講呀」
sgrlto ﹕「豈有此理,,睇佢都係JJ痕」
chung1219 ﹕「佢俾我地閹左啦,應該係佢果度發炎」
Chan1  ﹕「.....痛...痛...痛呀」
sgrlto ﹕「佢變左雞仔聲啦真係xDD」
Chan1  ﹕「痛呀...啊...啊...咕嚕咕嚕..」
chung1219 ﹕「你仲唔快D講..欠打定啦」
sgrlto ﹕「chung1219..快D同佢斷背」
chung1219 ﹕「.........唔...唔好講笑...」
Chan1  ﹕「唔好呀唔好呀...唔好過黎呀」
sgrlto ﹕「你唔黎就等我黎架啦!」
Chan1  ﹕「呀...呀....呀......唔好呀..吼吼」
chung1219 ﹕「叫,叫呀啦,,打死你」
Chan1  ﹕「嗚..嗚...」
sgrlto ﹕「哎呀,,佢俾你打死左啦,我仲點同佢斷背呀!」

下面引用由sgrlto2007/05/01 02:40pm 發表的內容:
哈哈..其實...其實..
真相有另一版本
Chan1  ﹕「點解我坐左係輪椅到既?」
sgrlto ﹕「因為你岩岩俾我地閹左啦」
...
真相怎會這麼多版本 ? ! 呵呵哈 ~~~~
原來你真的有斷背傾向 ? !
那你要跟 gacktau 好好相處啊 ! 嘿~