返回列表 回復 發帖

[原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由chung12192007/05/01 07:16pm 發表的內容:
真相怎會這麼多版本 ? ! 呵呵哈 ~~~~
原來你真的有斷背傾向 ? !
那你要跟 gacktau 好好相處啊 ! 嘿~
我秘密潛入尼個論壇都係想同你...嘿...
難道你現在才知道..."
灌水囉灌水囉!!

[原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

佢講野把聲好得意=]
不過之後突然無啦啦係度叫=.=??
繼而打架聲傳出…係最後會覺得有d假

下面引用由影子鴻2007/05/01 11:03pm 發表的內容:
佢講野把聲好得意=]
好得意....- -"啞...好似雞仔嗎?
因為有一名論壇會員想同佢斷背xDD"..講笑
其實應該係有人想打佢..所以咪叫囉!!
我都覺得最尾好假

下面引用由影子鴻2007/05/01 11:03pm 發表的內容:
佢講野把聲好得意=]
可能佢不斷發出噪音滋擾 , 所以攝製
人員火到要狠狠揍佢一頓囉 !即是佢
自己囉o黎衰 ! 自找麻煩 ! 犯賤 !!

下面引用由chung12192007/05/01 02:40am 發表的內容:
即是一種支持方式 , 如加分一樣。
用膊頭支撐頭部總好過用頸 , 我都
覺得佢條頸好似失左蹤。

嗯嗯...多謝抬愛。
其實我有考慮過,他會不會是外星人,但是有智商那麼低的外星人嗎?都可以來地球...

下面引用由sgrlto2007/05/01 00:00am 發表的內容:
一...可能佢傷左唔夠力支撐
二...係人扮既

說實話,他的大頭讓我有所存疑,只能說他身體結構特殊,這樣一來就有兩種可能性。
說他是外星人也有破綻,但從未發現之人種來看,我是不排除其可能性。

下面引用由柴人2007/04/30 09:33pm 發表的內容:
不!我和sgrlto、jiann-chin都看到是輪椅吧,這不是像,怎麼看就是一張輪椅嘛....
多看幾次吧,後面輪子大得很= =.....而這個頭好後好下的那部份是有少許毛髮之
類的啊!!!!!
還有,那個大頭魔鬼是?..
對啊 ! 因為我一開始就被牠那超級巨型
的頭部吸引住了 !
正面以為牠沒有鼻子 , 在近尾段的時候
才發現到牠是有鼻子 , 而且也很大 , 比
起我還要來得更大 !
有些人說男人的性器官的大細跟鼻子的
大細會成正比例 ..........

怎麼覺得有點機械感
呵呵   要人為作出這種東西應該也不難

下面引用由chung12192007/05/06 02:44am 發表的內容:
對啊 ! 因為我一開始就被牠那超級巨型
的頭部吸引住了 !
正面以為牠沒有鼻子 , 在近尾段的時候
才發現到牠是有鼻子 , 而且也很大 , 比
...
下....成正比架
咁成龍咪巨無霸!?XD
我推測這7成假吧....因為為甚麼拍攝人員不在捕獲後馬上拍片呢?
當然唔排除當時冇攝影機....但果張輪椅就特別突出(個人認為要配合頭部,自
我推翻了論點啊- -!).....
還有為甚麼個頭大到要向後傾還能和攝影人員打交呀= =
不過......我要的是看不是真實度呀∼.∼

下面引用由sgrlto2007/05/02 00:39am 發表的內容:
好得意....- -"啞...好似雞仔嗎?
因為有一名論壇會員想同佢斷背xDD"..講笑
其實應該係有人想打佢..所以咪叫囉!!
我都覺得最尾好假
唔似雞仔 , 雞仔係吱吱聲咁叫 !
唔係『想』打 , 而係擺明 Dup 佢 , 所以
發出怒叫及 .....慘叫 !