返回列表 回復 發帖

[原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

下面引用由影子鴻2007/05/01 11:03pm 發表的內容:
佢講野把聲好得意=]
不過之後突然無啦啦係度叫=.=??
繼而打架聲傳出…係最後會覺得有d假
多謝閣下的回覆 ∼^^
影子鴻你很久沒有來囉 ! 功課忙嗎 ? 呵呵~
佢俾工作人員打 , 所以就叫囉 !
你無睇我回覆中的真相咩 ? 喔 .....XD∼

[原創]【和攝製人員互毆的超低能...多佛魔鬼 ? .附2段隻揪之短片】

兩個連結都只令我去到同一個影片呀 坐系到 同人類傾計既異形人,,點解我見吾到打起來段片??

下面引用由2492836562007/05/09 06:04pm 發表的內容:
兩個連結都只令我去到同一個影片呀 坐系到 同人類傾計既異形人,,點解我見吾到打起來段片??
兩段短片有長短之別 , 而既然你咁
樣講 , 我好肯定你未睇到短片最尾
的一段 !

感覺很像恐怖電影QQ
他轉過來,眼睛發亮的盯著妳看
非常恐怖QQ

下面引用由vita09232007/05/10 02:50pm 發表的內容:
感覺很像恐怖電影QQ
非常恐怖QQ
我直至現時為止仍然未發現有關的電
映 , 不過的確是有一點電映 Feel ......
眼神好有煞氣 ! 可以用目露兇光四個
字來形容佢雙眼。

下面引用由vita09232007/05/10 02:50pm 發表的內容:
感覺很像恐怖電影QQ
非常恐怖QQ
嗯嗯...有同感..的確有點兒恐怖..
就像黑夜中的狼...要吃你身上的一塊鮮肉

這段片是aphex twin 拍的
一個怪人 喜歡用電腦特技拍這類東西的人
附送完整版
畸形人take野
http://www.youtube.com/watch?v=LezmHHat8kA

下面引用由chung12192007/05/09 01:24am 發表的內容:
多謝閣下的回覆 ∼^^
影子鴻你很久沒有來囉 ! 功課忙嗎 ? 呵呵~
佢俾工作人員打 , 所以就叫囉 !
你無睇我回覆中的真相咩 ? 喔 .....XD∼
哈哈=]
我無讀書架啦,我係返工架啦
不過而家失業啦xd
果隻野可以用可愛黎形容XD
把聲真係好鬼死得意=]BB仔咁樣

下面引用由sgrlto2007/05/11 09:02pm 發表的內容:
嗯嗯...有同感..的確有點兒恐怖..
就像黑夜中的狼...要吃你身上的一塊鮮肉
你漏了一句口頭憚 , 在吃肉前先 .....斷背。
下面引用由小養由基郭方2007/05/12 07:02pm 發表的內容:
這段片是aphex twin 拍的
一個怪人 喜歡用電腦特技拍這類東西的人
附送完整版
畸形人take野
...
這可能是真相之一 , 因為真相有太多版本
了 ! 我有一個 , Sgrlto 又有一個 , 亞邊個邊
個都有一 ..... XD∼
下面引用由影子鴻2007/05/16 01:08am 發表的內容:
哈哈=]
我無讀書架啦,我係返工架啦
不過而家失業啦xd
果隻野可以用可愛黎形容XD
...
原來已踏入社會 , 我的文章不是只有學生
看 , 亦適合工作者 , 當作減壓的消遣。
佢外型可愛 ?
每個人有每個不同見解 , 或許有些人對佢
有 ....生理反應都不出奇 ! XD∼

盟友, 此個不就是恐怖熱線以前提過的大頭怪嬰啦! 有說他突然人間蒸發,  原來是被美國捉去研究, 而且已經長大啦, 可惜片段沒說是多年前拍的, 因為提供大頭怪嬰的人說大頭怪嬰已死去, 而且投胎變成另一個人, 他說那人好像怪物的約翰一樣, 有超能力能控制別人思想的,