返回列表 回復 發帖

[原創]【傳聞中的翼龍人現身於''羅馬機場''.內附更清晰照片】

下面引用由chung12192007/05/24 05:34am 發表的內容:
會不會是飛龍?
你有無搞錯呀?
你食錯咩野呀?
人形o黎架!點樣睇佢都係似UFH多
...
好野!!有人做左我ge替死鬼>"<
雖然會令到我班1個操100個ge冷宮們冇得開餐= ="
==============
唔怪得叫翼龍人囉...人頭龍身...
太係影得唔多清楚...唔係太確定係唔係「龍人」
總係覺得...只係小卓子ge進化版...

[原創]【傳聞中的翼龍人現身於''羅馬機場''.內附更清晰照片】

我覺得比較似基因特變體
會不會是吸血鬼變身成蝙蝠時的中間體呢@@?

下面引用由TomHomc2007/05/25 00:54am 發表的內容:
好野!!有人做左我ge替死鬼>"<
雖然會令到我班1個操100個ge冷宮們冇得開餐= ="
==============
唔怪得叫翼龍人囉...人頭龍身...
...
翼龍的翅膀..人的身軀而已
小卓子進化版??膽子真大...竟然將卓柏卡布拉說成小卓子
你非做餌不可....

下面引用由chikin862007/05/26 01:15am 發表的內容:
我覺得比較似基因特變體
會不會是吸血鬼變身成蝙蝠時的中間體呢@@?
新會員..多多來討論啊!!
你的想像力比我更加好呢xD
這點我也想不到.......
首先對任何的不明生物都可以擁有任何的可能性(合理)
基因特變...可能是蝙蝠女的小寶寶吧..

下面引用由sgrlto2007/05/26 01:21am 發表的內容:
翼龍的翅膀..人的身軀而已
小卓子進化版??膽子真大...竟然將卓柏卡布拉說成小卓子
你非做餌不可....
唔錯呀...e個名...小卓子...小卓子...卡娃e呢=]
仲有...你入到我ge「二次元」先講啦= ="
算啦...我俾幾條女你地...用佢地黎做餌吧...
(不過我怕會佢地會操死班小卓子......)

不知道是不是沒照到,照片中的生物沒影子。

下面引用由jiann-chin2007/05/26 10:27am 發表的內容:
不知道是不是沒照到,照片中的生物沒影子。
好似係飛機下面...
但係如果真係冇影ge話...
鬼呀!!!!!!!!!!!!小卓子ge鬼魂呀!!!!!!!!!!!!!日光日白出現呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

我睇相片入面架飛機比「翼龍人」清晰好多....
個攝影師拍到既,會唔會係翼龍既靈魂 ....

下面引用由電腦2007/05/31 04:58pm 發表的內容:
我睇相片入面架飛機比「翼龍人」清晰好多....
個攝影師拍到既,會唔會係翼龍既靈魂 ....
金色的靈魂.......﹖都有這個可能性,
但我想也可能是一些無聊人的搞作~

我都覺得有d假wo…
半透明狀既?靈魂黎架XD
佢似人形飛行生物…=]
人形蝙蝠JA掛