返回列表 回復 發帖

[原創]【傳聞中的翼龍人現身於''羅馬機場''.內附更清晰照片】

看了照片那麼久﹐提出2個小弟應為‘拒’點解程半透明的假設: 可能該物體的移動

速度極快而引致的。or 該物體本身具有保護色皮膚.    (假設 je~~~~)
小弟這樣假設因為覺得該物體有D似 一個惡魔.‘Gaap’傳說它能賜予人們瞬間移動
與隱身之力

[原創]【傳聞中的翼龍人現身於''羅馬機場''.內附更清晰照片】

下面引用由TomHomc2007/05/25 00:54am 發表的內容:
好野!!有人做左我ge替死鬼>"<
雖然會令到我班1個操100個ge冷宮們冇得開餐= ="
==============
唔怪得叫翼龍人囉...人頭龍身...
...
我一定搵佢 , 佢經常拎我 d 資料再加
多少少就當係自己 !
下面引用由chikin862007/05/26 01:15am 發表的內容:
我覺得比較似基因特變體
會不會是吸血鬼變身成蝙蝠時的中間體呢@@?
咁都俾你諗到?!
我....我....大家一齊來為這位會員鼓掌 ! 啪
啪 ~ 啪啪 ∼
閣下似乎係吸血彊屍迷?!
你有興趣就搵『前幹事』....'' 賓淇步'' !

下面引用由jiann-chin2007/05/26 10:27am 發表的內容:
不知道是不是沒照到,照片中的生物沒影子。
下面引用由TomHomc2007/05/26 10:52pm 發表的內容:
好似係飛機下面...
但係如果真係冇影ge話...
鬼呀!!!!!!!!!!!!小卓子ge鬼魂呀!!!!!!!!!!!!!日光日白出現呀!!!!!!!!!!!!!!!!!
用紅圈圈住的那影子是不是屬於牠的呢?

下面引用由電腦2007/05/31 04:58pm 發表的內容:
我睇相片入面架飛機比「翼龍人」清晰好多....
個攝影師拍到既,會唔會係翼龍既靈魂 ....
哩個想法好像曾經被我使用過 ......
下面引用由克斯頓2007/05/31 05:20pm 發表的內容:
金色的靈魂.......﹖都有這個可能性,
但我想也可能是一些無聊人的搞作~
喂 ∼ 樓上講翼龍靈魂!你又話金色
的靈魂 , 翼龍應該不是金色吧?!
但的確無人見過翼龍 , 可能係金色都
唔奇。

下面引用由影子鴻2007/06/03 09:44pm 發表的內容:
我都覺得有d假wo…
半透明狀既?靈魂黎架XD
佢似人形飛行生物…=]
人形蝙蝠JA掛
有人話係假都正常 ! 始終不是出現在大家
面前。
就算係豪乳女魔蝠都屬於 UFH 族之一呀 !
不要性別歧視 !

下面引用由ghostsimon2007/06/03 11:09pm 發表的內容:
看了照片那麼? 可能該物體的移動
速度極快而引致的。or 該物體本身具有保護色皮膚.    (假設 je~~~~)
小弟這樣假設因為覺得該物體有D似 一個惡魔.‘Gaap’傳說它能賜予人們瞬間移動
與隱身之力
一路以來覺得為什麼咁耐都未有會員推測
可能是牠於極速之中造成一個殘像呢?
終於有了!就係你喇。
或許係突破空間產生的現象 ....
最衰係程式有毛病 , 搞到我俾唔到評級過
你 ! 激 .....激氣啊 !

下面引用由chung12192007/06/04 02:17am 發表的內容:
用紅圈圈住的那影子是不是屬於牠的呢?

嗯!考慮到太陽的角度,的確有可能。
我起初以為那是飛機的影子。

下面引用由chung12192007/06/04 02:36am 發表的內容:
一路以來覺得為什麼咁耐都未有會員推測
可能是牠於極速之中造成一個殘像呢?
終於有了!就係你喇。
或許係突破空間產生的現象 ....
...
HOHOHO....別忘記我都系‘飛蜥人’
不過紅圈果個影我覺得吾多似系屬於該物體,
因為如果該物體真系以高速移動理應無影子的出現..~(純屬個人見解喇)

下面引用由ghostsimon2007/06/04 05:57pm 發表的內容:
HOHOHO....別忘記我都系‘飛蜥人’
不過紅圈果個影我覺得吾多似系屬於該物體,
因為如果該物體真系以高速移動理應無影子的出現..~(純屬個人見解喇)
對哩 ! 你 ''飛蜥人'' 亦是 UFH 之一族成員。
下面引用由jiann-chin2007/06/04 05:26pm 發表的內容:
嗯!考慮到太陽的角度,的確有可能。
我起初以為那是飛機的影子。
其實飛機、UFH 哩兩個可能性都有 , 可
惜張照片影的範圍唔夠大 !
希望唔係果 D 屁股痕的人弄出來吧 !

照片有點不清楚,真可惜阿@@
希望能把它抓來研究看看